Rady o tom, ako pravdepodobne bezpečnú syntézu amfetamínu môže uskutočniť noob

Cryptohippo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dobrý deň, úžasní ľudia, predpokladám, že väčšina z vás sú profesionálni chemici alebo majú aspoň vyššiu úroveň vzdelania v tejto oblasti.
Ja nie. Pred 16 rokmi som sa zamýšľal nad tým, či budem niekedy schopný vyrobiť si vlastný amfetamín ( posledných 20 rokov som denne skúmal účinky tohto produktu). V tom čase jediným dostupným zdrojom bola anarchistická kuchárska kniha, takže som sa držal ďaleko.
Od sledovania videa na tomto fóre, ktoré ukazovalo postup krok za krokom, som bol prekvapený, aké jednoduché sa to vlastne zdá. Prosím, mohol by niekto poradiť, či to môže bezpečne urobiť opatrný, ale neskúsený človek (výrobok by bol vždy určený len na osobný reaserch). Aby bolo úplne jasné, nemám záujem o syntézu metamfetamínu.
Za každú radu som veľmi vďačný.
Na zdravie

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Syntetizovať amfetamín môže aj človek bez znalostí chémie. Ale len veľmi málo ľudí to dokáže urobiť správne na prvýkrát. Ak sa budete veľmi snažiť, po niekoľkých pokusoch môžete dosiahnuť veľmi dobré výsledky. Hlavnou vecou sú skúsenosti.

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Skúste to v malom meradle, kým to nezvládnete. je to veľmi jednoduché. len si dávajte pozor na ortuťové zlúčeniny. najprv sa uistite, že máte všetko čo najbezpečnejšie. rukavice, laboratórny plášť, ventiláciu, ochranu očí. respirátor, stanicu na umývanie očí, núdzovú sprchu, hasiaci prístroj. ak potrebujete akúkoľvek pomoc, stačí sa opýtať. veľa šťastia.