- Language
- 🇷🇺
- Reaction score
- 50
V tom istom čase, keď som písal tento príspevok, som dostal nejaké lowkey informácie o jednoduchom 0/day exp pre SIM.
Stačí poslať 1 SMS s pasívnym kódom užitočného zaťaženia a odosielateľ získa prístup k počúvaniu všetkých vecí, ktoré sa dejú okolo vášho telefónu.
Nebudete dostávať žiadne oznámenia, dokonca ani sms, je to skryté.
Po odoslaní sms dostane *hacker* hovor a môže počuť nepretržitú zvukovú prevádzku z dynamiky vášho telefónu. (približne 1 hodinu)
Otestoval som to na vlastnej koži a bol som šokovaný.
Rady:
1. Nehovorte s nikým o práci, keď je akýkoľvek telefón v rovnakej miestnosti ako vy!
2. Nehovorte žiadne trigerové slová, ktoré sa môžu prichytiť pri nelegálnych veciach.
3. Aktualizujte svoje telefóny hneď po príchode novej aktualizácie.
(Testované na ukrajinskej sieti gsm, z mojich 2 telefónov)
Ale dokonca to funguje v akejkoľvek krajine, ale v na hraniciach.
Stačí poslať 1 SMS s pasívnym kódom užitočného zaťaženia a odosielateľ získa prístup k počúvaniu všetkých vecí, ktoré sa dejú okolo vášho telefónu.
Nebudete dostávať žiadne oznámenia, dokonca ani sms, je to skryté.
Po odoslaní sms dostane *hacker* hovor a môže počuť nepretržitú zvukovú prevádzku z dynamiky vášho telefónu. (približne 1 hodinu)
Otestoval som to na vlastnej koži a bol som šokovaný.
Rady:
1. Nehovorte s nikým o práci, keď je akýkoľvek telefón v rovnakej miestnosti ako vy!
2. Nehovorte žiadne trigerové slová, ktoré sa môžu prichytiť pri nelegálnych veciach.
3. Aktualizujte svoje telefóny hneď po príchode novej aktualizácie.
(Testované na ukrajinskej sieti gsm, z mojich 2 telefónov)
Ale dokonca to funguje v akejkoľvek krajine, ale v na hraniciach.