Bechampova redukcia Máte nejaké skúsenosti?!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Tento komentár som našiel pod videom o syntéze (Al/Hg2)

"Ak nechcete pracovať s toxickými soľami ortuti, môžete použiť dvojstupňovú syntézu:
Krok 1: Fe + HCl redukcia P2NP alebo s cinkom v GAA, po ktorej nasleduje destilácia parou na získanie P2P
Krok 2: Redukčná amminácia s NiCl2 rozpusteným v 20 % amoniaku a porciované pridanie práškového zinku
Je to jednoduchá syntéza, ktorá je šetrnejšia k životnému prostrediu a menej toxická."

Ale nemám predstavu, koľko z ktorej látky by sa malo použiť na, napríklad, 250 g p2np.
A nápady, myšlienky alebo skúsenosti?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Spolu s kolegami sme sa dnes zamýšľali nad použitím NiCL2 pri syntéze amfetamínu, zaujímalo by ma viac informácií na túto tému!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Tu je pekný prehľad takmer všetkých druhov ciest

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/resources/amphetamine-syntheses-overview-reference-guide-for-professionals-revised-industrial-edition.59/

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Opravil som váš príspevok, preštudujte si fórum, je tam už všetko, čo potrebujete, vrátane takmer všetkých potrebných knižníc.

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Áno, je tam veľa dobre opísaných informácií, ale musíte si preštudovať niekoľko vlákien... toto je akési zhrnutie a myslím, že pre niektorých ľudí by mohlo byť zaujímavé...