- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Hľadám dodávateľa surových benzozlúčenín. V súčasnosti na tieto transakcie používam nemesis, ale väčšina produktov je podľa mňa veľmi slabá a pochybnej kvality. Ak je tu nejaká osoba, ktorá by vo mne chcela mať zákazníka, dajte mi prosím vedieť, ako to môžeme uskutočniť. Chcem kupovať hromadné objednávky prášku a budem diskrétnym a lojálnym zákazníkom pre každého, kto je schopný poskytnúť čisté zlúčeniny. Akékoľvek návrhy a odkazy by som veľmi ocenil a dúfam, že sa všetko darí všetkým, ktorí to čítajú!
Oh a post script, rád by som si mohol kúpiť nejaký metakvalón! Zkurvená veľká farmaceutická spoločnosť ich prestala vyrábať, pretože sú tak kurva úžasné (počul som a čítal), ale je veľmi ťažké nájsť akýkoľvek zdroj. Myslím, že v určitom okamihu si ho budem musieť syntetizovať sám, takže ak viete o nejakých dobrých chemických dodávateľoch, dajte mi prosím vedieť?
Oh a post script, rád by som si mohol kúpiť nejaký metakvalón! Zkurvená veľká farmaceutická spoločnosť ich prestala vyrábať, pretože sú tak kurva úžasné (počul som a čítal), ale je veľmi ťažké nájsť akýkoľvek zdroj. Myslím, že v určitom okamihu si ho budem musieť syntetizovať sám, takže ak viete o nejakých dobrých chemických dodávateľoch, dajte mi prosím vedieť?