Pretože toto je špecializovaná výroba a tu je naozaj veľa dobrých, inteligentných dobre vzdelaných používateľov a nie toľko podvodníckych detí, pretože ani nevedia, o čo ide!
Cebulka je tiež skvelá, ale bohužiaľ väčšinou nie je v angličtine.
Tiež sa mi páčil Dread ale keďže je stále nefunkčný tak je nepoužiteľný! Neviem, či to bolo prepadnuté...
Tiež ma zaujímajú takéto nástenky, ale bez neprofesionálnych gangsterských deciek a ľudí bez špecifických znalostí o drogách atď.
Takže ak existuje nejaká "pokročilá" nástenka, dajte mi prosím vedieť! Okrem drog, ktoré ma zaujali najviac, sa zaujímam aj o falšovanie dokumentov a podvody.
Všetko veľké témy, ale okrem toho sú tam len nástenky, kde je 90 % noobov, nechcem sa deliť o svoje informácie, ktoré som nazbieral za roky len s profesionálmi, pretože inak neinformovaní ľudia berú informácie a robia ich nepoužiteľnými, pretože sa tvária, že vedia, čo robia.
Napríklad ako postaviť skimmer alebo toľko vecí, o ktoré sa bojím podeliť s noobmi.
Tu so všetkými videami atď je vidieť, že existujú profesionáli, ktorí chcú vyzdvihnúť dosku a posilniť komunitu!
Takže celkom spokojný s týmto, ale som otvorený tipom na vybudovanie väčšej siete a učiť sa od profesionálov.