Najlepší spôsob kryštalizácie MDMA s "PRO" vzhľadom? (veľké kryštály)

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
takže, moje kryštály sú čistá radosť, ale menšie, ako by som chcel mať... aký systém sa používa na "PRO" ? myslím , horúce, aby som získal tie husté a veľké kryštály s "lisovaným" vzhľadom?
len množstvo sú kľúčové? myslím tým, že použitím väčšieho množstva kryštalizovať, povedzme v horúcej IPA cez noc by sa zlepšilo?
Mám do IPA pridať vodu, aby sa znížila rýchlosť kryštalizácie?
spôsob prvej kryštalizácie (v xylénovom IPA počas syntézy) má význam? t. j. použitie plynovej alebo kvapalnej HCL by niečo zmenilo?

tnx vopred

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
tnx za odpoveď! nešťastne metamfetamín je oveľa jednoduchší ako MDMA v kryštalizácii vo veľkých úlomkoch, MDMA , racemický (ako by mal byť vždy) nekryštalizuje vo veľkých úlomkoch.... typicall holandský kryštál sa vyrába probabilli zmesou chémie/mechanického postupu.... stavím sa, že umožňujú kryštalizáciu pomaly, ale po získaní malých stredných úlomkov, stlačia ako veľa iných drog.Vsadím sa, že to robia tak, ako to robia zloduchovia pri rezaní koksu... jednoducho pridajú malé množstvo aproppiátového rozpúšťadla (dosť na to, aby pridali trochu vlhkosti, ale menej na rozpustenie a rozbitie úlomkov), potom stlačia a odparia rozpúšťadlo.... alebo dokonca kvázi roztopia mdma v ideálnom bode, kde kryštály dosahujú bod topenia, ale nie dosť na to, aby sa všetky zničili, a potom počkajú, kým sa opäť dostane na izbovú teplotu...

Iné systémy nepoznám, ale tie obrovské kryštály typu QUARTZ nie sú ani uskutočniteľné s racemickou MDMA , hovoríme o chemickom bode.

nejaké ďalšie nápady?

artificialmango

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Vezmite jednu z vašich relatívne väčších predsyntetizovaných hornín z predchádzajúcej dávky a pri ďalšom procese rekryštalizácie hoďte do roztoku už vykryštalizovanú horninu MDMA-HCl skôr, ako sa začnú tvoriť kryštály. Bude to pôsobiť ako základ pre tvorbu väčších kryštálov okolo vloženého kryštálu MDMA. Potom už len postupujte ako zvyčajne a po dokončení by ste mali mať pekné CHONKY kryštály. Dajte nám vedieť, ako to funguje, a zverejnite obrázok výsledku, aby sa ľudia mohli tiež poučiť!

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Dobrý deň, tnx za odpoveď, áno, im doiing, že metóda výsevu , len som nikdy nedostal presný "profi" vzhľad UG... Boh vie, ako to robia.

LoneStarHopeful

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Znamená to, že ste vyriešili problém, ktorý ste mali s farbou/zápachom vašej novej šarže? Pokiaľ ide o vašu aktuálnu otázku, som v tom veľmi nová, ale narazila som na podobný príspevok, kde ľudia odporúčali butanón pre väčšie kryštály. Nie som si istý, či išlo len o butanón zo zmesi, myslím, že to bolo redditové vlákno na r/theehive, ale môžem sa mýliť. Op sa pýtal na opätovné rozkmitanie.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
farba je stále takmer balzová , ale vôňa ožíva po rekryštalizácii v nasýtenom roztoku vody....