Čierny MDMA HCl

rothschild33

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Spracovaný MDP2P z 28578 s použitím kyseliny fosforečnej a následne vákuovo destilovaný. Potvrdené pomocou disiričitanu sodného. Potom pokračoval v používaní MDP2P s konverziou Al/Hg, Leuckart-Wallach a NaBH4. Každý výsledok z týchto troch postupov sa potom vákuovo destiloval a testoval pomocou Marquisovho činidla, ktoré vykazovalo fialové až čierne sfarbenie. Teraz je to tu, kde to začína byť nezvyčajné, titrácia s 37 % HCl alebo splyňovanie s HCl pomocou kyseliny sírovej nakvapkanej do HCl a následné odparenie rozpúšťadla aj bez tepla poskytuje smolne čierny kryštál MDMA. Všetky tri postupy poskytli čierny MDMA.

Je to z nečistoty v 28578 alebo existuje spôsob, ako odstrániť čiernu nečistotu?

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
I thunk len jeden rekryštalizátor s acetónom /h2o čistý produkt pekný

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Dobrý deň, páni, pri príprave metamfetamínu z pseudoefedrínu som sa stretol s touto situáciou. Predpokladám, že sú spôsobené nadmerným okyslením a vodou. Tento čierny komplex sa cíti ako koloid hydroxidu železitého, ktorý je veľmi odolný, ale sú rozpustné v etanole/metanole a nerozpustné v iných organických rozpúšťadlách. Mojím posledným riešením je rozpustiť všetky látky v bezvodom etanole, vložiť ich do polopriepustnej membrány a potom ich vložiť do kadičky s destilovanou vodou. Za miešania nechajte metamfetamín hydrochlorid vstúpiť do vody cez polopriepustnú membránu, zatiaľ čo čierny komplex zostane v polopriepustnej membráne. Konečný produkt je veľmi čistý a krémovo biely. Je to však časovo veľmi náročné.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Práve pred týždňom som na tento účel skúmal trh s osmotickými filtrami na recirkuláciu vody.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Ak nemáte špeciálne znalosti, ako rozpúšťať koloidy a odstraňovať vedľajšie organické látky, môžete sa napríklad pokúsiť o rekryštalizáciu 2-3 krát. Neviem, AKO kryštalizujete, ale moja kryštalizácia funguje na takýto účel perfektne.

Tu vám chlapík predtým povedal o membránovej filtrácii. Možno sa to oplatí.