Môže niekto potvrdiť, či "rovno do E" stále funguje pre červené horúce tridsiatky?

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Môže niekto potvrdiť, či "rovno do E" stále funguje pre červené horúce tridsiatky?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Výraz "straight to E" v kontexte "red hot 30's" pravdepodobne odkazuje na metódu syntézy MDMA (extázy) pomocou špecifického prekurzora alebo reakčnej cesty. V kontexte syntézy nelegálnych drog sa "E" zvyčajne vzťahuje na MDMA a "red hot 30's" môže odkazovať na špecifické reakčné podmienky alebo teplotu.
Ak sa výraz "red hot 30's" vzťahuje na špecifickú teplotu alebo reakčné podmienky, objasnite to tiež. Viac kontextu mi umožní poskytnúť vám presnejšiu a užitočnejšiu odpoveď.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Straight to e je extrakčná technika, ktorá znamená priamo efedrín, ale straight to b je "priamo báza" v prírode A/B , ja som išiel rovno do basy. je to alternatíva k A/B exr Red 30 sú malé okrúhle červené 30 mg pseudoefedrínových tabletiek.

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Ďakujeme za vysvetlenie ✌️

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
V roku 2009 som vyskúšal extrakciu priamo do E s približne 14 gramami celých tabliet. Mal som nejaké 12-hodinové 120-ky a nejaké valcované 60-ky. Rozdrvil som to celé a akonáhle rozpúšťadlá dosiahli požadovanú teplotu, pseudo sa okamžite zmenili na črepiny a tekutinu som odfiltroval. Výťažok 98 %! A p-fed bola voľná báza. Naložil som trochu I. A fajky a fajčil som ju. Úžasná technika extrakcie. Chcem to skúsiť znova, ale radšej neutratím 100 dolárov za rozpúšťadlá, ak to nebude fungovať.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Nesedel som a nepozeral som sa priamo na e asi 10 rokov, metóda, ktorú používam, je druhá na zozname techník uvedených v thr vlákne "extrakcia efedrínu na tabletky". Keď som naposledy a jediný raz skúšal malé červené, mal som ružový doping, ktorý vyzeral ako falošné hovno. Nič, čo by som našiel, by ho nedokázalo vybiť. Najlepšia stávka je zoškrabať to alebo ich namočiť do alkoholu, kým sa všetko farbivo neodstráni

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Chcel som tiež upozorniť, že podľa mňa hovoríte o fajčení metamfetamínu s voľnou bázou, čo je pri izbovej teplote olej, žieravý a nepríjemný. Vždy som počul, že vám strašne popáli hrdlo, ak sa ho pokúsite fajčiť

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Nie, pane, hovorím o pseudomime, ktoré som extrahoval pomocou straight to E. Bolo to vo voľnej forme a skutočne sa to dalo fajčiť ako droga. Po pár šlukoch by zhnedol a chutil ako hovno, ale aj to by vás zobudilo.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Máte k dispozícii zápis/podrobnosti o tejto technike? Rád by som prišiel na to, ako zistiť a dosiahnuť, aby EP/PSE xtalizoval z roztoku - pri dostatočne vysokej, alebo "správnej" teplote?
Zdá sa, že by to bolo naozaj čisté a ušetrilo by to veľa času, ak by to bolo možné. Priamo na bázu a plyn je asi ďalšia najlepšia vec, ale nemusí to tak dobre fungovať bez predchádzajúcej extrakcie/premytia rozpúšťadlom.
Skúšal som len tak hodiť do červených horúčok na pretrepať a upiecť a nemal som dobré výsledky v porovnaní s tým, keď som najprv extrahoval metanolom. To môže, ale nemusí byť presný dôvod neúspechu - ale som si celkom istý, že to má vplyv na kvalitu konečného výrobku. Odporúčam venovať čas a úsilie tomu, aby ste sa uistili, že všetky zložky sú optimalizované, keď idete do reakcie.

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4

Činidlá.

• 91- 99% izopropylalkohol (drogéria)
  • MEK metyletylketón (obchod s farbami / železiarstvo)
  • VM&P Nafta - bez náhrady (obchod s farbami/ železiarskymi potrebami)
  • (Nepoužívajte Colemans, pet éter, tekutinu do zapaľovačov atď.)
  • Xylén (obchod s farbami/spotrebičmi)

Pomôcky na sušenie.

• (obchod s drogériou/potravinami)
  • Soľ (obchod s potravinami)

Zhrnutie postupu

1. Pripravte extrakčnú kvapalinu.
  2. Vložte celé tabletky do kadičky.
  3. Pridajte extrakčnú kvapalinu.
  4. Zahrejte do varu a miešajte, kým sa pilulky nerozpustia.
  5. Ešte horúce prefiltrujte do elemeyerovej banky.
  6. Opakujte dvakrát.
  7. Spojenú extrakciu vráťte do čistej kadičky.
  8. Pridajte xylén
  9. Zahrejte na 105 °C, aby sa alkohol vyvaril.
  10. Odfiltrujte pseudo HCl.
  11. Pseudo HCl premyte MEK a nechajte vyschnúť.

Postup
1)
Pre každú použitú škatuľku tabliet: v čistej kadičke a v nasledujúcom poradí skombinujte nasledujúce rozpúšťadlá a sušiace materiály:
70 ml izopropylalkoholu
70 ml VM&P nafty
2 g soli
4 g sušenej epsomskej soli alebo sušenej pracej sódy

2) Niekoľko minút miešajte sklenenou tyčinkou, potom nechajte 10 minút usadiť. V závislosti od toho, koľko vody bolo na začiatku v izopropylalkohole, sa zmes usadí do 2 vrstiev alebo 1 vrstvy s vlhkými pevnými látkami na dne.

Prečo na začiatku nepoužiť vopred vysušené rozpúšťadlá? - to je úplne v poriadku, ak ich máte, ale všimol som si, že pridanie izopropylu a benzínu spolu takmer vždy uvoľní trochu vody bez ohľadu na to, aké suché boli vopred, takže by som tento krok nevynechal.

3) Prefiltrujte to do elemeyerovej banky, pričom ponechajte všetky pevné látky alebo spodnú vrstvu kvapaliny, a potom tento roztok preneste do druhej čistej kadičky.

4) Do tretej čistej kadičky vložte celé tabletky.

Prečo celé tabletky? Nemusím ich najprv rozomlieť? - nie, snažíme sa znížiť straty na minimum a mletie nie je potrebné, pretože zmes izopropyl/nafta ich veľmi dobre rozpustí.

5) Nalejte 1/3 zmesi rozpúšťadla na tablety.

6) Položte kadičku na varnú dosku a priveďte ju do varu pomocou stredne vysokého tepla. Použite malý ventilátor, aby sa výpary nehromadili. Občas premiešajte sklenenou tyčinkou, kým sa tabletky nerozpustia na prášok. Nechajte variť 1-2 minúty.

7) Do elemeyerovej banky umiestnite lievik s filtračným papierom. Zmes rozpúšťadiel filtrujte za horúca, pričom čo najviac pevných látok ponechajte v kadičke.

8) Vráťte všetky pevné látky do kadičky a dvakrát zopakujte kroky 5 až 7, pričom extrakcie v elemeyerovej banke spojte.

9) Každú použitú škatuľku tabletiek pridajte do kombinovaných extrakcií:
- 50 ml xylénu

10) Extrakčnú zmes preneste späť do prázdnej kadičky od rozpúšťadla a kadičku umiestnite na horúcu platňu. Priveďte do varu pomocou malého ventilátora, aby sa výpary nehromadili. Varte, kým roztok nedosiahne 105 °C.

11) Pomocou čistého lievika a filtra odfiltrujte pseudo HCl papierom, kým je roztok horúci.

12) Pseudo HCl prepláchnite veľkým množstvom MEK, kým je v lieviku.

13) Vyberte filter a filtračný koláč z lievika a nechajte úplne vyschnúť. (už žiadny zápach MEK)

14) Odvážte a užite, výťažok by mal byť medzi 80 % až 90 % Úvod