(Predovšetkým som úplný noob. Najväčší recept, ktorý som kedy urobil, je ten, aby som si pripravil večeru).
môžete ho nájsť vyhľadaním "Method for making phenylethylamine compounds EP2540698B1" (Spôsob výroby fenyletylamínových zlúčenín)
Príklad 1 Dextroamfetamín (nie podľa vynálezu)
Príklad 5 Dextroamfetamín sulfát
Čo znamená, že "nie je podľa vynálezu"????
by sa to dalo urobiť? Skúšal to niekto? Zdá sa to príliš jednoduché na to, aby to bola pravda, nie? Niekto by mohol vytvoriť nový recept vysvetlený pre "noobov".
Ak som to správne pochopil, v podstate by ste nepotrebovali žiadne príliš vzácne alebo drahé vybavenie... a všetky materiály sa dajú ľahko získať.
Je tento recept niečo skryté a nevyužívané väčšinou? Môžem vymazať príspevok, ak to niekomu vadí ^ ^, len to povedzte
môžete ho nájsť vyhľadaním "Method for making phenylethylamine compounds EP2540698B1" (Spôsob výroby fenyletylamínových zlúčenín)
Príklad 1 Dextroamfetamín (nie podľa vynálezu)
- [0028]
Zmes 6,00 g (33,9 mmol) (4S,5R)-(-)-4-metyl-5-fenyl-2-oxazolidinónu, 0,34 g 10 % paládia na uhlíku (50 % vlhkej vody) a 60 ml SDA-3A (rozpúšťadlo pozostávajúce z 95 % etanolu a 5 % metanolu) sa miešala pod balónom naplneným vodíkom pri teplote okolia (približne 20 °C), kým sa HPLC nezistil žiadny ďalší oxazolidinón, 4 h. Reakčná zmes sa potom prefiltrovala cez podložku z Celitu, aby sa odstránil katalyzátor. Na účely izolácie voľnej bázy sa prefiltrovaná reakčná zmes starostlivo zahustí za zníženého tlaku, aby zostalo 4,47 g kryštalickej polotuhej látky, ktorá sa pomocou 1H NMR ukázala ako zmes 96 % dextroamfetamínu a 4 % etanolu. V destiláte sa zistilo určité množstvo dextroamfetamínu. Výťažok = 94 %. 400 MHz 1 H NMR (CDCl3) 7,34-7,20 (m, 5), 3,22-3,17 (m, 1), 2,76-2,72 (d z d, J = 13,2 Hz, J' = 5,4 Hz, 1), 2,57-2,52 (d z d, J = 13,2 Hz, J' = 8,1 Hz, 1), 1,16-1,14 (d, J = 6,3 Hz, 3).
Príklad 5 Dextroamfetamín sulfát
- [0032]
Postupovalo sa podľa metódy z príkladu 1 až do odfiltrovania katalyzátora, po ktorom sa k filtrátu pridalo po kvapkách v priebehu 3 min celkovo 7 ml 25 % H2SO4 (aq). Po ochladení v ľadovom/vodnom kúpeli počas 15 min sa zmes prefiltrovala, aby sa zachytil dextroamfetamín sulfát pomocou studeného SDA-3A ako výplachu banky a koláča. Po vysušení sa získalo celkovo 5,79 g dextroamfetamín sulfátu s výťažkom 93 %. Tento materiál sa stanovil na 100 % pomocou HPLC.
Čo znamená, že "nie je podľa vynálezu"????
by sa to dalo urobiť? Skúšal to niekto? Zdá sa to príliš jednoduché na to, aby to bola pravda, nie? Niekto by mohol vytvoriť nový recept vysvetlený pre "noobov".
Ak som to správne pochopil, v podstate by ste nepotrebovali žiadne príliš vzácne alebo drahé vybavenie... a všetky materiály sa dajú ľahko získať.
Je tento recept niečo skryté a nevyužívané väčšinou? Môžem vymazať príspevok, ak to niekomu vadí ^ ^, len to povedzte