Question Kontrolované látky?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Ahoj
Chcel by som vedieť, či je objednávanie vecí ako toluol, xylol alebo kyselina bezpečné kupovať cez ebay alebo Amazon, alebo ma to nakoniec dostane do problémov? Je to teda registrované, keď sa to kupuje spolu.

Alebo sú len metylamín ect kontrolovanou látkou a je možné ho objednať z farmaceutickej spoločnosti, ale informujú o tom úrady.

Čo sa dá ľahko objednať a čo by sa malo objednať len anonymne ako na dn trhu?

William D.

Expert
Reaction score
1,167
V každom prípade sa takéto veci musia kúpiť pre človeka, ktorý nikdy nebude v laboratóriu. Po určitom čase od tejto osoby reagencie prevezmite. To by malo byť dostatočné zaistenie. Niektoré spoločnosti môžu vyžadovať doklady aj na takéto nákupy. Kontaktujte nás, pomôžeme vám s potrebnou dohodou.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx, myslel som si, že amazon nebude problém, ale na to použijem darčekové karty a objednám to na odberné miesto.

Greeez

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
803
Spoločnosť Amazon nepredáva zakázané alebo obmedzené látky, takže tam môžete nakupovať pri dodržaní určitých opatrení na utajenie. Vždy však majte na pamäti, že pod názvami chemických látok, ako je napríklad stavebný acetón, sa predávajú zmesi obsahujúce prímesi iných rozpúšťadiel vrátane vody.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Viem, že 100 % je len technický Aceton, nie lekársky. Musel by som ho vysušiť, aby som získal 100 %, alebo ísť do lekárne.
Práve som sa obával objednať toluén z Amazonu a 37 % kyselinu na ebayi.
Nikdy som nemal problémy s objednávaním acetónu alebo izo cez Amazon.