Dávkovanie diproponylmorfínu

hockey34

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
nikde som nenašiel túto odpoveď. aká je priemerná dávka pri inzulácii a iv'ing diproponylmorfínu?

O koľko je silnejší ako heroín?

Môže mi niekto pomôcť?

House M.D.

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
Diproponylmorfin, známy aj ako desomorfin, je vysoko návykový syntetický opioid, ktorý je odvodený od morfínu. V mnohých krajinách je zaradený do zoznamu I kontrolovaných látok pre jeho vysoký potenciál zneužívania a žiadne akceptované lekárske použitie.

Syntéza diproponylmorfínu zahŕňa reakciu tionylchloridu s alfa-chlórkodidom, po ktorej nasleduje spracovanie 6-dihydrodesoxymorfínu s propionanhydridom na získanie konečného produktu.

Užívanie diproponylmorfínu sa bežne vykonáva injekčne, fajčením alebo šnupaním. Liek má rýchly nástup účinku a krátke trvanie účinku, čo zvyšuje riziko vzniku závislosti a predávkovania.

Medzi nežiaduce účinky patria:
1.
  • respiračnú depresiu
  • sedácia, závraty
  • nevoľnosť, vracanie
  • zápcha.

Pri dlhodobom užívaní sa môže vyskytnúť aj tolerancia, závislosť a abstinenčné príznaky. Používanie diproponylmorfínu sa v mnohých krajinách veľmi neodporúča vzhľadom na vysoký potenciál jeho zneužívania a závažných zdravotných komplikácií.

V porovnaní s heroínom sa diproponylmorfín všeobecne považuje za silnejší, s až 10-násobne vyššou účinnosťou ako morfín, materská zlúčenina heroínu. Účinnosť oboch drog sa môže líšiť v závislosti od čistoty, dávkovania a tolerancie, ako aj od spôsobu podávania. Pamätajte, že diproponylmorfín aj heroín sú vysoko návykové a nebezpečné látky, ktoré môžu mať závažný negatívny vplyv na fyzické a duševné zdravie jednotlivca.

hockey34

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1

House M.D.

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
Máte sakra pravdu. Zamenil som sa s DIHYDRODESOXYMORFÍNOM. Aj tak je to moja chyba. Vo všeobecnosti dávka opiátov závisí od osobnej tolerancie a je takmer nemožné vybrať si dávku z odporúčaní. Musíte aspoň približne poznať svoje štandardné dávkovanie iných opiátov, ako je morfín alebo heroín.

hockey34

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Vedeli by ste približne povedať, koľkokrát silnejší je diproponylmorfin ako heroín?