- Reaction score
- 2
Hej, ľudia, jedna otázka....
Už nejaký čas kupujem BMK olej z holandska, ktorý sa mieša 1:1 s izopropanolom a potom sa opatrne vyzráža koncentrovanou kyselinou sírovou na amfetamín sulfát.
Teraz som vyskúšal bmk olej od iného dodávateľa a skúsil som ho previesť na amfetamín sulfát podľa vyššie uvedeného popisu. Teraz po príchode oleja som si všimol, že mi predali dietyl(fenylacetyl)malonát (CAS- 20320-59-6)... Už som si pozrel vaše vlákno o tom, ako ho previesť na bmk, bohužiaľ nemám dostatočné skúsenosti a vybavenie na jeho premenu.
A teraz k mojej otázke : ktoré číslo CAS je to správne, aby som z oleja dostal práve amfetamín ?
Viem to podľa nasledujúceho návodu:
Zmiešajte 1:1 s izopronalom a po kvapkách pridávajte kyselinu sírovú (96%+), kým sa v roztoku nevytvorí síran.
Takže žiadne zložité kroky a ľahko realizovateľné pre začiatočníka.
V položke benzylmetylketón som našiel nasledujúce číslo CAS:
Identifikátory
Iné názvy
benzylmetylketón; metylbenzylketón; fenyl-2-propanón
Číslo CAS
103-79-7
Môže mi niekto pomôcť.. bol by som za to veľmi vďačný!
Je to CAS, ktorý potrebujem na jednoduchú výrobu amfetamínu ?
Ospravedlňujem sa za svoju veľmi zlú angličtinu, som nemec
Už nejaký čas kupujem BMK olej z holandska, ktorý sa mieša 1:1 s izopropanolom a potom sa opatrne vyzráža koncentrovanou kyselinou sírovou na amfetamín sulfát.
Teraz som vyskúšal bmk olej od iného dodávateľa a skúsil som ho previesť na amfetamín sulfát podľa vyššie uvedeného popisu. Teraz po príchode oleja som si všimol, že mi predali dietyl(fenylacetyl)malonát (CAS- 20320-59-6)... Už som si pozrel vaše vlákno o tom, ako ho previesť na bmk, bohužiaľ nemám dostatočné skúsenosti a vybavenie na jeho premenu.
A teraz k mojej otázke : ktoré číslo CAS je to správne, aby som z oleja dostal práve amfetamín ?
Viem to podľa nasledujúceho návodu:
Zmiešajte 1:1 s izopronalom a po kvapkách pridávajte kyselinu sírovú (96%+), kým sa v roztoku nevytvorí síran.
Takže žiadne zložité kroky a ľahko realizovateľné pre začiatočníka.
V položke benzylmetylketón som našiel nasledujúce číslo CAS:
Identifikátory
Iné názvy
benzylmetylketón; metylbenzylketón; fenyl-2-propanón
Číslo CAS
103-79-7
Môže mi niekto pomôcť.. bol by som za to veľmi vďačný!
Je to CAS, ktorý potrebujem na jednoduchú výrobu amfetamínu ?
Ospravedlňujem sa za svoju veľmi zlú angličtinu, som nemec