Samozrejme, použite funkciu vyhľadávania. Efedrín/pseudoefedrín majú 2 chirálne centrá a redukciou sa odstránilo prvé z nich, čo znamená, že oba produkty podliehajú rovnakej reakcii za vzniku rovnakého produktu Efedrín a pseudoefedrín sú zameniteľné.
Hej, nekupuj to odo mňa, chlapče
Existuje len 1 efedrín, má 2 enantioméry. Mohol by som vám jednoducho povedať odpoveď, ale lepší spôsob je, aby ste sa porozhliadli a zistili to.
1. Prejdite na stránku o efedríne na Wikipédii a všimnite si chiralitu uhlíka alfa.
2. Vyhľadajte "D-metamfetamín", kliknite na "fotky" a všimnite si chiralitu alfa uhlíka. Ktorý z nich potrebujete, 1s,2r alebo 1r,2s
Povedzte nám odpoveď
Mate nechcem robiť metamfetamín alebo niečo podobné, môžem vyriešiť Efedrín mám 2 rôzne čísla a neviem, ktoré z nich je lepšie, alebo či sa dá vyrobiť metamfetamín z oboch, myšlienka Otázky sú pre, ale ak nikto nechce odpovedať, je mi to jedno
Metamfetamín niekto, kto vie, môže vyrobiť z oboch. Pseudo a efemér. Ale ako hovorí @Frit Buchner: naučte sa o enantioméroch/izoméroch. Tiež sa nevyznám enogh na rady, ale vyzerá to, že vám môžem dať malý tip.
Bro ja sa nepýtam či môžem vyrobiť z efedrínu alebo pseudo viem že môžem vyrobiť z oboch pýtam sa či môžem vyrobiť z každého efedrín, mám možnosť ponúknuť tu na fóre obidva sú efedrín ale rozdielne číslo CAS jeden je HCL takže viem a druhý je voľný amin... ASK pretože si myslím, že veľa ľudí bude mať záujem o tu.
nesprávne myslenie Viem, čo chcem ponúknuť, predtým som mal cirrus alebo EPHEDRINE ARENA, nepotrebujem vedieť všetko, Arena má EF HCL a nenašiel som žiadny farmaceutický výrobok, ktorý by obsahoval voľný amín,
to je asi tak všetko