G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Autor používa na strihanie a spodné púčiky z pestovania Sweet Cheese Auto a niekoľko DP Auto Blueberry, ktoré mu zostali v mrazničke. Verím, že toto je najjednoduchší spôsob, aký existuje!
3. Vytiahnite si pančuchy a, ja používam jeden z tých krúžkov, ktoré sa používajú na pečenie piškót, ale bude stačiť čokoľvek podobné. Uľahčuje to kontrolu, takže sa vám nestane, že by ste mali orezané všetko na sebe. Pochopíte, čo mám na mysli, a niečo, do čoho môžete zbierať kôpky.
4. Navlečte pančuchu na to, do čoho sa rozhodnete zbierať. Moja sedí perfektne, ale ak používate niečo menšie, môžete konce jednoducho zviazať, aby ste sito utiahli.
5. Vezmite si naraz takú hrsť alebo dve čalúnenia a umiestnite ich v rámci krúžkovania, začnite bubnovať, trieť a pracovať s nimi o sito. Nie je stanovený čas, počas ktorého by ste to mali robiť, ale čím dlhšie, tým lepšie!
7. Pančuchové nohavice majú spravidla tesnejšie otvory na nohách! Takže to, čo chceme urobiť, je teraz dostať kontajner a prevliecť ho až do oblasti okolo "kolien", malo by to vyzerať nejako takto. Teraz máme oveľa jemnejšie sito ako predtým.
8. Teraz použite lyžicu a dajte časť materiálu na nové sito a dbajte na to, aby ste ho nerozsypali, len ho lyžicou jemne premiestnite a zabubnujte. Nakoniec budete môcť vidieť, že tam zostal len rastlinný materiál a všetok dobrý materiál prepadol. Stratíte viac ako 90 % z toho, čo ste mali pred týmto krokom.
Malo by to vyzerať približne takto.
11. Autor zabudol urobiť fotky k ďalším krokom, ale keď sa vám to podarí, zapnite rúru na 170 °C, obalte balík novinami a prelepte ho páskou. Teraz ho pred vložením do rúry na 10 minút namočte do vody. Potom ho vyberte. Použite valček, použite čo najväčšiu silu a niekoľko minút ho váľajte o tvrdý povrch, znovu namočte a zopakujte. Toto urobte 2-3 krát a potom vložte balík do chladničky, aby sa vychladil.
Teraz by ste mali mať pekný kúsok Hash!
Teraz by ste mali mať pekný kúsok Hash!
Last edited by a moderator: