Question Máte pochybnosti o mefedróne

Kiteretsu_D

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Chcem diskutovať o niektorých veciach týkajúcich sa mefedrónu, dúfam, že mi venujete svojich drahocenných 10 minút

(1) Posledné 1-2 mesiace čítam syntézu 4mmc a veľmi ma zaujíma výroba 4mmc. Nemám žiadne skúsenosti s chémiou, ale myslím, že chápem 80 % procesu a myslím, že to zvládnem, tento mi pripadá jednoduchý "Syntéza podľa Madre". Čo si myslíte o tejto syntéze? Alebo odporúčate niečo iné?
Potrebujem jednoduchú a menej časovo náročnú syntézu a viac yeild.

(2) 2. vec je, že nemôžem nájsť 2b4mp, takže som premýšľal o tom, že to urobím, ale 4-metylpropiofenón je tiež myslím regulovaný v ____ (nebudem hovoriť názov krajiny, ale začína sa IN a je to jedna z najväčších populačných krajín) , pretože predajca žiada dokumenty "certifikát koncového užívateľa EUC" na nákup tohto. Takže viete, ako môžem získať 2b4mp alebo 4-metylpropiofenón neoficiálne?

( Viem, že je to hlúpe, ale máme tu nejakého chemika z mojej krajiny?)

(3) Uvažujem o tom, že keď budem mať všetky veci pripravené, požiadam o pomoc niektorého zo skúsených chemikov, ako malú skupinu alebo niečo, kde by som len uverejnil obrázok, keď budem zmätený a požiadal o radu ( dúfam, že sa niekto z vás na to prihlási)

(4) toto nesúvisí so syntézou, ale s tým, ako to konzumovať, tam, kde žijem, ľudia zmiešajú 4mmc so žuvacím tabakom (volá sa to rajnigandha), zmiešajú to a dajú do úst a vytvoria Sliny (vypľujú), dáva to pocit pálenia na jazyku, je to veľmi euforické a energické a tento pocit trvá 30 minút alebo tak nejako, vypľujú sliny z úst a potom to opakujú znova, 1 gram im vydrží 3-4 pokusy tejto metódy. Tak čo si myslíte o tomto spôsobe konzumácie a aké sú ďalšie spôsoby konzumácie.

V poriadku, vďaka za váš čas, chlapci, dúfam, že mi pomôžete v komentári, toto je jedno z najlepších fór, na ktoré som narazil.

firskycindy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
11
Môžete ľahko nájsť 2B4MP z Číny. Predajca ho zamaskuje tak, aby ho indickí colníci neobjavili. nepotrebuje žiadne dokumenty

Kiteretsu_D

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Vďaka, to som nevedel, aj keď to colníci objavia, urobia niečo, alebo to len zosmolia?

firskycindy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
11
Musíte zaplatiť malú sumu cla, zvyčajne niekoľko dolárov až desiatok dolárov. Ak nezaplatíte, balík vám nevydajú a nevyjdú vám v ústrety pri kontrole balíka.

Kiteretsu_D

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Nedarí sa mi nájsť žiadneho dodávateľa, máte nejaké odporúčania?

Našiel som dodávateľa 4-metylpropiofenónu, ale to by pridalo ďalšie kroky syntézy

firskycindy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
11
Väčšina čínskych predajcov predáva všetky 2B4MP, PM

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
19
BK4 a MA HCl môžete bez problémov zakúpiť od čínskych predajcov, ktorí poskytujú colné odbavenie a tovar relabujú.

syntéza za studena sa vykonáva veľmi ľahko, nie je potrebné neustále monitorovať teplotu
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/4-mmc-synthesis.9187/