Nie, nie je to správne! Získajte 99,9 % izopropylalkohol triedy ACS. Priveďte ho do varu a potom ním zalejte produkt v inom sklenenom pohári. Čo sa nerozpustí, je odpad. Akonáhle oddelíte kvapalinu od pevného odpadu, nalejte ju do sklenenej nádoby na pečenie a nechajte ju stáť, nerušte ju pohybom, ktorý kazí proces, takže ju nechajte vychladnúť na izbovú teplotu, potom ju opatrne vložte do chladničky, kým nedosiahne teplotu, na ktorú by mala byť nastavená väčšina chladničiek, čo je asi 33 stupňov, akonáhle dosiahne túto teplotu, premiestnite ju do mrazničky, kým nedosiahne približne -3 stupne, potom je hotová. Môže v ňom byť ešte tekutina, preto ho celý prelejte cez filter, aby ste odstránili zvyšky tekutiny, a nechajte kryštáliky vyschnúť a alkohol môžete zlikvidovať. Ak sa rozhodnete, môžete na urýchlenie sušenia použiť tepelnú lampu. Potom & keď je úplne suchý, rád ho premyjem studeným acetónom, aby som sa zbavil nečistôt, ktoré sú zvyčajne na vonkajšej časti kryštálov. Takisto rád znovu prevarím kvapalinu po oddelení dobrej kvapaliny pri odstraňovaní odpadu, ktorý sa nerozpustí & predtým som ju už premenil na prášok a urobil acetónový wash a samozrejme som ju nechal vyschnúť pred varnou alkoholovou časťou procesu. ale nie je to nevyhnutné. Najlepší spôsob zohrievania je varenie vody v hrnci a umiestnenie liehu v pohári do hrnca s vriacou vodou. Takto je menej pravdepodobné, že spustíte búrlivé peklo! Samozrejme, nebuďte idiot a nedajte do panvice príliš veľa vody, aby vám pretiekla do pohára, pretože by to bolo úplne retardované a veľký faul na párty, ako aj drahé!