Pomocník : Nitrostyrén > 2C-H > 2C-B

LSD>LDS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Tak ahojte, priatelia! Na mnohých fórach je veľa informácií, rozhovorov a voľne povedané, spoľahlivých syntéz, v ktorých sa diskutuje o použití 2 konkrétnych činidiel, ale ja potrebujem niečo objektívne.

Hľadám tento "zlatý štandard" syntézy, s ktorým majú všetci úspech pri použití borohydridu sodného a chloridu meďnatého.

Môžem celkom jednoducho nasledovať
BBexperta na jeho videu týkajúcom sa amfredukčnej aminácie? (Ten, ktorý podrobne opisuje použitie NaBH4 +CuCl2 )ale namiesto toho použite 2,5 DMNS ako substitúciu pre pN2P>amfetamín.
Získa sa týmto usporiadaním správna účinná redukcia
2,5 dimetoxyNS> 2C-H? čo sa týka postupov a rozpúšťadiel?)

aké rozpúšťadlo (rozpúšťadlá) sú tu najlepšie? Niektorí hovoria, že bezvodé. Niektoré majú vodu a alkohol. Niektorí hovoria, že žiadny metanol. Chápete, na čom som. Internet potrebuje solídne praktické spracovanie.

Existuje množstvo syntéz "znižujúcich " argumenty. "Alebo som skúsil toto a mám toto. Toto by mohlo fungovať, ale". A tak ďalej.
objektívne? Nie.
Mohli by ste byť takí požehnaní, aby ste počuli šepot", čo je "zlatý štandard" pobozkaný Ježišom, pohladený synťákom Budhom? "
(Prosím, žiadne synthy obťažované Moronim tu, prosím. )
Už toho mám dosť. ;)

Veľa lásky, priatelia.
Váš príspevok by sme prijali s vďakou.

Opatrujte sa,
JesusTits.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
beta nitrostyrény sú oveľa odlišnejšie na redukciu napríklad hliníkový amalgám jednoducho nebude fungovať (sľubujem... nie rovnakou metódou ako v prípade p2np aspoň) tou môžete skúsiť NaBH4/Cu++, ale prosím, urobte to v malom meradle, aby ste neplytvali, pretože nemám dôvod veriť, že by to malo fungovať dobre. Najlepšie vám poradím, aby ste si zaobstarali RedAl (bismetoxyetoxyhydrid hliníka sodného), ktorý sa dodáva v 65-70 % suspenzii v toluéne a nie je pyroforický, druhou cestou je LiAlH4 klasickou cestou. Veľa šťastia a buďte opatrní!

LSD>LDS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Čo je to Amberlight? Iónomeničové živice zrejme po impregnácii borohydridom sodným sú pri tejto redukcii účinné, ale opäť je informácií málo. Myslíte si, že pohodlie by zdvihlo obočie možno využiť, ale počul som o tom veľmi málo.

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
Máš na mysli jantárový jazyk?

LSD>LDS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11

Amberlite® IRA-400 chloridová forma

https://www.sigmaaldrich.com/MX/es/search/60177-39-1?focus=products&page=1&perpage=30&sort=relevance&term=60177-39-1&type=cas_number
Zverejním niekoľko pokusov. Je to sakramentsky cool. Ak to funguje

Donaldduck666

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Iv

Sám som chcel rovnaké odpovede dúfam, že niekto odpovie s trochu väčšími vedomosťami o tejto syntéze

LSD>LDS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Ťažko uveriť, že je o tom toľko informácií, ale ani jedna z nich nedospeje k dobrému záveru, buď ten debil, ktorý sa dotýka chloridu nikelnatého, musí pokaziť rozhovor, alebo jednoducho nedospeje k záveru. Keď niekto zverejní pokus, niekto o ňom musí niečo tvrdiť, takže je naozaj ťažké povedať, čo tu funguje.

Donaldduck666

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Viem, že je to rovnaké ako u mňa, všade som hľadal syntézu s použitím NaBH4 a cucl2, ale naozaj nemôžem nájsť nič konkrétne, čo by niekto urobil

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Prečo sa jednoducho neriadiť Shulginom do písmena? Čo sa týka LiAlH?

LSD>LDS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Bez prístupu k LAH

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
RedAl alebo nemôžem odporučiť žiadnu inú vec, ktorá by mohla priniesť úspech (vysokotlakový H2 a Pd/C, ale to je pre malé laboratóriá nedostupné a oveľa nebezpečnejšie)

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
vo Vogelovej knihe je bis postup, ktorý som s úspechom dodržal. Veľa šťastia!

P.S. snažte sa nezapáliť...

LSD>LDS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Veľmi si to ceníme. Ide o peknú škálovateľnú redukciu, ktorá je taká pohodlná, že je takmer príliš dobrá na to, aby bola pravdivá. Myslel som, že id zdieľať, pretože pre mňa je to novinka. Aspoň pre mňa. Je to prvý zdroj, ktorý som našiel a ktorý sa zaoberá Al a Cu. Ak to pomôže jednému človeku, po namáhavých hodinách hľadania menej toxickej, menej nebezpečnej, účinnej a škálovateľnej redukcie nitrostyrénu, potom je moja práca hotová. Netuším, kto by to mohol byť...... Dúfajme, že nie niekto, kto je príliš " spontánny." hehe ;).