Tak ahojte, priatelia! Na mnohých fórach je veľa informácií, rozhovorov a voľne povedané, spoľahlivých syntéz, v ktorých sa diskutuje o použití 2 konkrétnych činidiel, ale ja potrebujem niečo objektívne.
Hľadám tento "zlatý štandard" syntézy, s ktorým majú všetci úspech pri použití borohydridu sodného a chloridu meďnatého.
Môžem celkom jednoducho nasledovať
BBexperta na jeho videu týkajúcom sa amfredukčnej aminácie? (Ten, ktorý podrobne opisuje použitie NaBH4 +CuCl2 )ale namiesto toho použite 2,5 DMNS ako substitúciu pre pN2P>amfetamín.
Získa sa týmto usporiadaním správna účinná redukcia
2,5 dimetoxyNS> 2C-H? čo sa týka postupov a rozpúšťadiel?)
aké rozpúšťadlo (rozpúšťadlá) sú tu najlepšie? Niektorí hovoria, že bezvodé. Niektoré majú vodu a alkohol. Niektorí hovoria, že žiadny metanol. Chápete, na čom som. Internet potrebuje solídne praktické spracovanie.
Existuje množstvo syntéz "znižujúcich " argumenty. "Alebo som skúsil toto a mám toto. Toto by mohlo fungovať, ale". A tak ďalej.
objektívne? Nie.
Mohli by ste byť takí požehnaní, aby ste počuli šepot", čo je "zlatý štandard" pobozkaný Ježišom, pohladený synťákom Budhom? "
(Prosím, žiadne synthy obťažované Moronim tu, prosím. )
Už toho mám dosť.
Veľa lásky, priatelia.
Váš príspevok by sme prijali s vďakou.
Opatrujte sa,
JesusTits.
Hľadám tento "zlatý štandard" syntézy, s ktorým majú všetci úspech pri použití borohydridu sodného a chloridu meďnatého.
Môžem celkom jednoducho nasledovať
BBexperta na jeho videu týkajúcom sa amfredukčnej aminácie? (Ten, ktorý podrobne opisuje použitie NaBH4 +CuCl2 )ale namiesto toho použite 2,5 DMNS ako substitúciu pre pN2P>amfetamín.
Získa sa týmto usporiadaním správna účinná redukcia
2,5 dimetoxyNS> 2C-H? čo sa týka postupov a rozpúšťadiel?)
aké rozpúšťadlo (rozpúšťadlá) sú tu najlepšie? Niektorí hovoria, že bezvodé. Niektoré majú vodu a alkohol. Niektorí hovoria, že žiadny metanol. Chápete, na čom som. Internet potrebuje solídne praktické spracovanie.
Existuje množstvo syntéz "znižujúcich " argumenty. "Alebo som skúsil toto a mám toto. Toto by mohlo fungovať, ale". A tak ďalej.
objektívne? Nie.
Mohli by ste byť takí požehnaní, aby ste počuli šepot", čo je "zlatý štandard" pobozkaný Ježišom, pohladený synťákom Budhom? "
(Prosím, žiadne synthy obťažované Moronim tu, prosím. )
Už toho mám dosť.
Veľa lásky, priatelia.
Váš príspevok by sme prijali s vďakou.
Opatrujte sa,
JesusTits.