Ako môže byť "heroická dávka" psychedelík terapeutická

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Ako môže byť "heroická dávka" psychedelík terapeutická, vysvetľuje profesor Johns Hopkins.
Pripravte sa na to, že vám vyrazí dych, pretože psychedeliká sa vracajú! Je to tak, nedávny výskum odhalil, že drogy ako LSD a psilocybín môžu byť účinným spôsobom liečby duševných porúch, ako sú depresia, úzkosť a posttraumatická stresová porucha. A čo je na tom najlepšie? Na rozdiel od tradičných antidepresív niektorí ľudia zaznamenávajú dlhodobé zlepšenie svojich symptómov už po jednom výlete.

Čo je však na týchto látkach také terapeutické? Tu prichádza na rad profesor Johnsa Hopkinsa Matthew W. Johnson - výskumná rocková hviezda, ktorá skúma závislosti, psychedeliká a ďalšie látky, ktoré ohýbajú myseľ. Jeho poslaním je odhaliť tajomstvo toho, prečo "heroická dávka" týchto drog môže niektorým ľuďom tak zmeniť život.
Pozrite si video!

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
vzal som si magické huby len jedny (asi polovica strednej veľkosti) a bol to pekelný zážitok, no keď som si ich vzal asi na 20-30 minút, bolo to všetko dobré, ale potom, čo sa stalo, si nepamätám, že som sa predávkoval a zaspal, ale zobudil som sa po 9-10 hodinách a nič si nepamätám (len slabé rozprávanie o zážitkoch)

spanara

scammer
Reaction score
17
Deals
9
Mal som aj bláznivé skúsenosti s heroickými dávkami na hubách.
Stále si veľmi jasne pamätám, že som sa vytrhol z reality a videl som mimozemských humanoidov.
hovorí, že toto sa stane, ak zjete celú krabičku....

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
24
Naša myšlienka:
Toto je šialenstvo a čisté šialenstvo. Obaja sme si dali LSD a vieme, prečo je to šialené.

Predstavte si to:
100 g LSD je ako pohľad cez okno do inej dimenzie.
200 g LSD je otvorenie okna a vystrčenie hlavy von.
300ug LSD je ako vyletieť zo svojho pohodlia a hodiť sa do tej dimenzie.
400ug LSD (ste v prdeli)
500ug LSD je ako rozprávať sa s polobohmi a sračkami, stretnúť sa s obyvateľmi tej neznámej dimenzie.
600ug + Ascend a buď sa znovuzrodíte ako svätá bytosť medzi ľuďmi, alebo sa stratíte v úplnej psychóze a už nikdy nebudete tým istým človekom, zostanú vám dlho živé traumy/strachy.

Jasná vec psyky sú super a všetko, ale nezabúdajte na negatívne účinky, nemusia byť fyzické, ale psychické sú tuná.