Question Ako ste "objavili" výskumné chemické látky?

Rita

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
K výskumu chemických látok som sa dostal, keď som jedného dňa skúmal informácie o bromaze, jeho bezpečnostnom profile a legálnosti.
Nemám vysokoškolské vzdelanie v oblasti chémie ani nič súvisiace, aby som sa mohol skutočne venovať výskumu týchto látok, ale aj tak ma to všetko veľmi zaujalo.
Zaujímalo by ma, ako ste sa všetci dozvedeli o tomto fóre a o RC všeobecne.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Nazýva sa to farmakoreč. Ak porovnáte veľa a veľa liekov s podobnými účinkami, zistíte, že majú spoločné niektoré základné štruktúry. Nazývajú sa scaffoldy. Medzi obľúbené skelety patria fenyletylamíny, amfetamíny, substituované fenyletylamíny ( pozri Fikal od Alexandra Šulgona), metamfetamín, psychostimulanciá mdxx, všetky sú založené na fenyletylamínoch. Sú veľmi podobné katacholaminom, ako sú dopamín, noradrenalín a serotonín. Katinóny sú ďalšími psychoaktívnymi látkami. Kľúčové slová výskumu ; privilegované liekové skelety a farmaká

Sir_Smokealot

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Na rcs som narazil prostredníctvom korenia, vedel som, že účinok nemôže pochádzať z bylín, a tak som sa začal informovať.

• Like
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
PV-druhy. RC-scéna. Learningcurve risen for profiting china parcel

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Dostal som správy počasie z chemických spoločností, ktoré povoľovali položky šedého trhu na dverách a potom sa presunuli do Japonska, ktoré majú riadiaci trh 2006 predtým to bolo väčšinou ústne a lekársky papier patentovaných chemikálií, ktoré boli vytvorené a netestované

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Výskumu nových psychoaktívnych látok sa venujem už 17 rokov. Bohužiaľ, väčšina krajín zaviedla analogickú legislatívu, ktorá naše aktivity znemožňuje. Stále však predpokladám, že na trhu s drogami ešte dôjde k revolúciám a budú objavené nové triedy látok, ako to bolo kedysi dávno s JWH

• Like

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Dúfam, že trojdielne budú sľubné 3cb je takmer hotová nenávidím to
názvoslovie
Tcb2 sa vyvíja aj spolu s niektorými zbytočne mušími štruktúrami zlúčenín počul som, že niečo iné sa mi páči alebo slnko práve leje do zadku

• Like