Orgány činné v trestnom konaní vás môžu veľmi ľahko sledovať na diaľku. Jediná šanca, ktorú môžete mať, je všimnúť si ich pri zhromažďovaní dôkazov na získanie súdneho príkazu. Keď sudca podpíše príkaz, môžu zachytiť všetky vaše hovory texty sociálnych médií váš pohyb prostredníctvom telefónu bez toho, aby sa pozerali priamo na vás. Môžu prehrabávať alebo kradnúť vaše odpadky, čo je úplne legálne, a hľadať pravdepodobný dôvod alebo dôvodné podozrenie na získanie súdneho príkazu. Ak si všimnete, že vám chýba odpadkový kôš, nie je veľa dôvodov na to, aby vám ho niekto vzal. Majú technológiu na napodobnenie veže mobilného telefónu a oklamú váš telefón, aby sa pripojil k ich zariadeniu, ktoré ho po zaznamenaní prepošle na vežu.
Nepáči sa im to, ale vymyslia si dôvod, prečo chodiť okolo policajného úradu a robiť si poznámky o vozidlách. Tieto vozidlá na vašej ulici neskôr znamenajú zlé znamenie. Môžu vás obťažovať, ak vás uvidia, že sa veľmi pozeráte, a preto tie tajné autá parkujú, keď ich nepoužívajú. Najlepšia obrana je dobrý útok. Existujú aplikácie, ktoré vám umožnia odpočúvať cb vysielačky záchranných vozidiel. Naučte sa žargón a budete vedieť, kde sú, kam idú, čie sú to poznávacie značky alebo značky, ktoré používajú. Ak budete počúvať v aute, možno budete počuť práve svoje vlastné značky, ktoré sa spúšťajú. to vám dáva výhodu. Chystajú sa vás zastaviť, ale oni nevedia, že to viete. Vyhľadajte miesto, kde sa môžete rýchlo vykašľať. Nebudú to očakávať ani pripravení. Ak je vaša poznávacia značka "bbg420", povedali by ,,dispečing, dajte mi [nejaké čísla, líši sa to] 47" " do toho" "Bradley Bradley George štyri-dva-oh, Bradley Bradley George štyri-dva-oh," to ste vy. Povie vaše meno alebo na koho je auto registrované a či je jeho vodičský preukaz platný alebo pozastavený a či má príkaz na zatknutie. Rozmýšľajte rýchlo ( je to v USA
). Vyfajčite ich a odkopnite, ak je to plán. Vyhýbanie sa je nižšie obvinenie ako držba na predaj.
Kašlem na to, povedal som to. Niekoľkokrát som sa úspešne vyhol polícii. Raz viac ako rok. Dal som im cudziu informáciu, ktorú som si zapamätal, keď ma zastavili, videl som niekoho bežať po dvore, vyskočil som a vliezol do skrine a o 5 sekúnd neskôr probačný úradník vykopol dvere a moja tehotná nahá priateľka ležala sama v posteli. TO bolo neuveriteľné šťastie / načasovanie. Bolo to pred 26 rokmi