Question Ako vyrobiť metylamín?

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
250 g chloridu amónneho a 500 g 37 % formaldehydu sa zmiešajú v 1l banke s okrúhlym dnom, zahrievajú sa a teplota sa udržiava na 104 stupňoch Celzia. Destiluje sa, až kým sa nevytvorí voda. Trvalo to približne 6 hodín. Keď sa voda vydestilovala, banka sa odstránila z ohrievacieho plášťa a schladila sa v mrazničke pod 10 stupňov Celzia. Všetky kryštály chloridu amónneho vyšli von. Chlorid amónny sa prefiltroval a kvapalina sa preniesla do inej kadičky. Potom sa kvapalina skoncentrovala na polovicu objemu a vyšlo viac chloridu amónneho. Opäť sa prefiltrovala a kvapalina sa opäť skoncentrovala na polovicu objemu. Keď sa kvapalina sfarbila do oranžova a vytvorila veľa výparov, kvapalina sa preliala do inej kadičky a okamžite sa objavili kryštály, ktoré sa potom zmenili na pevný koláč. Opäť sa ochladila pod 10 stupňov Celzia. Potom sa premyje 250 ml chloroformu a opäť prefiltruje. Prefiltrované kryštály sa povarili v 250 ml absolútneho metanolu a všetok metylamín sa rozpustil. Zostalo trochu chloridu amónneho. Prefiltrovaný chlorid amónny sa odstránil. Prefiltrovaná kvapalina sa cez noc ochladila v mrazničke a opäť prefiltrovala. Výťažok je 72 gramov čistého metylamínu.

Existuje veľa stránok, kde môžete nájsť metylamín.

Aj veľa lepších.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-hydrochloride-synthesis-large-scale.617/
Ide o rovnakú metódu ako vo videu.

Je najjednoduchšia.

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
viete, aká je najlepšia metóda na získanie čistého metylamínu, pretože som videl, že existuje viac metód

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
áno, vždy existuje viacero metód na získanie finálnych produktov, ale buď je ich výťažnosť nežiaduca, alebo si vyžadujú veľa komplikovaného vybavenia a výsledky nestojí za tú námahu.

Pri uvedenej metóde nepotrebujete žiadne špeciálne sklo a výťažky sú približne ~90 %. takže toto je to najlepšie, čo ma napadá.

A uvedený produkt je metylamín hcl a potrebujete ~ 40 % aq sol. takže sol. bude dostatok.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Sám si ho nevyrábam, namiesto toho ho kupujem, pretože je super lacný asi za 1 až 50 centov za liter 99 % tekutého dcm.

Attachments

• Kkgn6ThvPs.png
    Kkgn6ThvPs.png
    218.7 KB · Views: 164

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Chcem si ho vyrobiť sám, aby som videl, koľko peňazí môžem zarobiť, zatiaľ si nemyslím, že je rozumné vyrábať pervitín priamo. mimochodom, prečo kupujete metylén a nie metylamín?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Vaša metóda, ktorú ste opísali vyššie, má výťažok 49,6 % (v prípade, že ide o skutočný čistý metylamín). Neuvádzajte tu, prosím, ľudí do omylu.
nie

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Veľmi sa ospravedlňujem, že som sa pozeral na inú syntézu a nepozeral som pozorne, mojím zámerom nebolo nikoho uviesť do omylu a táto chyba sa už nebude opakovať.

a toto som sem nemal písať išlo o extrakciu DCM zo zmesi v riedidlách.

I fkd up it sorry

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
H0mAVSLgM5

v skutočnosti je to ten váš o 2,5 USD/kg metylamínu hcl a 50c za 40% liq metylamínu (a vyvážajú do európy, ale nie do ameriky)

super lacný huh

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Odporúčam vám vyskúšať si metódu z videa BB fóra.

Last edited: