Question Ako skontrolovať kvalitu Psuedo Efedrín a najjednoduchšia syntéza

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Dobrý deň, Walters!

Mám takú zvláštnu situáciu, s ktorou potrebujem pomôcť: môj priateľ si myslí, že má asi 50 kg Psuedo Efedrínu, kúpil ho na čiernom trhu. Dal mi ho 100 gramov, aby som ho syntetizoval, pretože mám chemické vzdelanie, ale nie som špecializovaný na organickú chémiu. Dúfam, že by ste mi mohli pomôcť s nasledujúcimi vecami:

Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, či je to skutočný pseudoefedrín? Nechcem začať syntetizovať a odpáliť si napríklad pivnicu dor.

2) Ak je to Psuedo Efedrín, aký je najlepší/najjednoduchší spôsob, ako premeniť týchto 50 kg na Meth. Mám nejaký prístup k chemikáliám, takže to nebude veľký problém, radšej by som uprednostnil metódu, ktorá je bezpečnejšia.

Môj priateľ zaplatil 2500 USD za kg za "Pseudo Ephedrine", takže šanca je dosť vysoká, že je to táto vec, ale každý by mohol byť podvedený tho.

Dúfam, že vy Walters môžete pomôcť Jesse (ja)

Na zdravie a s pozdravom,

Qwertz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Reaguje na mandolínu Scott a jedno ďalšie činidlo. Existuje mnoho testov, ktoré by pomohli pri identifikácii. Nemáte prístup k chemickým látkam. Pokiaľ nie ste v Indii Poľsku Rusku atď. Musíte sa rozhodnúť, koľko toho chcete urobiť naraz. 50 kg v jednej reakcii by si vyžadovalo obrovské vybavenie, ktoré by ste použili len raz ( pretože ste zomreli). Lítium je najsilnejší reduktor má 6 elektrónov, ktoré môže darovať do väzby, a je voľné v starých batériách a môže sa použiť niekoľkými spôsobmi, liah, birch, birchish,

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Ahoj Frit!

Vďaka za odpoveď, o mandolíne Scott som nikdy nepočul, alebo to bol sarkazmus?

Poznám ľudí z Poľska, ktorí nám môžu pomôcť, takže a samozrejme nestiahnem 50 kg v 1 dávke, ale mám nejaké sklárske vybavenie a prípadne by som mohol kúpiť kotol z čierneho trhu.

Vďaka za návrh lítia, ako som povedal, mám chemické vzdelanie, ale nie v organickej chémii.

Ak mi ty alebo niekto iný môže pomôcť ďalej, budem rád. ;)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Nie, to nebol sarkazmus to sú chemické činidlá, ktoré reagujú na pseudoefedrín, ale sú aj iné
Oev1ybUDcC

Dá sa zohnať bezvodý kvapalný amoniak? Ak áno, máte ho vyrobený

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Idem sa zajtra spýtať svojich priateľov, im nie je známa táto tabuľka.
V mojej krajine sú čísla RAL kódy pre rôzne druhy farieb xD

Musím sa v najbližších dňoch ponoriť hlbšie

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Recrystalize with denatured alcohol...