Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 Sep 10, 2024 #1 Mám 2 rôzne dávky amfetamínu jedna je silnejšia druhá slabšia môžem ich zmiešať do jednej a ako bez toho, aby som ju zničil?
Mám 2 rôzne dávky amfetamínu jedna je silnejšia druhá slabšia môžem ich zmiešať do jednej a ako bez toho, aby som ju zničil?
J Jimmyjohn48 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 6, 2024 Messages 33 Reaction score 6 Points 8 10 Sep #2 Rozpustiť v destilovanej vode a odparením vrátiť späť by bolo veľmi dobré Upvote 0 Downvote
Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 10 Sep #3 Ospravedlňujem sa za obťažovanie, ale keďže som nováčik, chceli by ste mi to lepšie vysvetliť, alebo ak to nie je problém, môžem vám napísať, ak máte čas, aby ste dostali kroky, ako to urobiť, veľmi vám to ocením, ďakujem. Upvote 0 Downvote
Ospravedlňujem sa za obťažovanie, ale keďže som nováčik, chceli by ste mi to lepšie vysvetliť, alebo ak to nie je problém, môžem vám napísať, ak máte čas, aby ste dostali kroky, ako to urobiť, veľmi vám to ocením, ďakujem.