- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Ok jeho bolo chvíľu, pretože som prešiel všetky tieto vedomosti, ale som tu a uistiť sa, že mám podrobné recie[t opraviť s späť v deň, keď som dabled vo výrobe niektorých vecí a ten, ktorý som sa naučil dobre bol meth som sa naučil anhidris amonia dope červené ad čierne a ďalšie studené variť jeden, že som sa chystal len skúsiť pre jednoduchú tvár confence nie je potrebné ísť k predajcovi a dostať nič len sa postarať o svoje návyky a to je to, ale im uviazol na detais.
1 unca NitroMethane GaI
2 Chmeľ číslo 9 pištoľová modrá 7 uncí
3 Zváracie tyče oranžové hroty pre nichole
4 ? myslím, že je tam aktivovaný charchole, ale nie som si istý
5 pevne zalepiť viečko variť na vysokej teplote 12 hodín a potom nechať 12 hodín odstáť a vychladnúť
keď je hotová, sú tam dve vrstvy, jedna vrchná vrstva, čo je všetok metamfetamín, ktorý treba odrezať zospodu, spodnú vrstvu vyhoďte a uistite sa, že sa vám nedostane do kryštálu, môže to byť jedovaté.
1 unca NitroMethane GaI
2 Chmeľ číslo 9 pištoľová modrá 7 uncí
3 Zváracie tyče oranžové hroty pre nichole
4 ? myslím, že je tam aktivovaný charchole, ale nie som si istý
5 pevne zalepiť viečko variť na vysokej teplote 12 hodín a potom nechať 12 hodín odstáť a vychladnúť
keď je hotová, sú tam dve vrstvy, jedna vrchná vrstva, čo je všetok metamfetamín, ktorý treba odrezať zospodu, spodnú vrstvu vyhoďte a uistite sa, že sa vám nedostane do kryštálu, môže to byť jedovaté.