Question Ak mám skupinu ľudí a obchod a chcem ich sem presunúť, aby nakúpili prostredníctvom BB

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
22
Ak mám skupinu ľudí a obchod a chcem ich sem presunúť, aby nakupovali prostredníctvom BB, aby sa cítili bezpečnejšie, je to v poriadku? V tom zmysle, že mi budú nakupovať možno veľa, môžu od prvej chvíle nakupovať odo mňa ako od nového vendo/predajcu?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
22
Prepáčte , mám ešte jednu otázku. Ak niekto zverejní vlákno na tému ''hľadám syntetické kanabinoidy'' , môžem ho presmerovať na môj príspevok na BB drogovom trhu , alebo mu nechať súkromnú správu ? Ďakujem veľmi pekne

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,812
Deals
666
Áno, môžete. Povedal by som, že je to potrebné

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,812
Deals
666
Nezabudnite však, že je dobrým pravidlom, že všetky dohody musia na fóre prejsť eskamotážou. Pokusy nalákať používateľa do akýchkoľvek messengerov, aby ste obišli escrow, na vás okamžite vrhajú tieň podvodníka

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
22
prichádzame špeciálne na eskort . zákazníci sú spokojní s eskortom :)
ešte jedna otázka. Je naša politika opätovného zasielania akceptovaná ?

# Pre Európu ponúkame 100% reship alebo vrátenie peňazí !

## Mimo územia Európy ponúkame len 25% vrátenie peňazí alebo 25% reship v prípade akejkoľvek straty alebo ak sú vrátené späť odosielateľovi už nie je možné vyzdvihnúť. Balík je teda navždy stratený !

## Neponúkame opätovné odoslanie na balíky odoslané bez sledovania zásielky!

## Objednávky s hmotnosťou pod 10 g neposielame so sledovaním!

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,812
Deals
666
Preto budete musieť pracovať len na území EÚ. Pokiaľ ide o všetky zásielky zaslané bez sledovania a neprevzaté kupujúcim, vrátim peniaze v plnej výške.

Naša úschova zaručuje, že kupujúci buď dostane tovar, alebo dostane peniaze späť. Akékoľvek odchýlky od tohto pravidla nie sú v poriadku.