Môj milý priateľ, úplne chápem tvoje zmýšľanie, ale ak môžem, z celého srdca ti odporúčam, aby si sa pokúsil pochopiť aj základy a potom sa pri každej dokumentácii týkajúcej sa lieku informuj o javoch súvisiacich s prípravným procesom. Youtube je dobrý začiatok aj mňa to nasmerovalo na správnu cestu popri Vogelovej praktickej organickej chémii (je to veľké .pdf nebojte sa veľa vás naučí) začnite pochopením všeobecných/anorganických základných pojmov potom prejdite na základné laboratórne techniky (rekryštalizácia, destilácia, acidobázická extrakcia a samozrejme samotná syntéza a ďalšie purifikačné metódy vákuová filtrácia, vysolenie, rozpúšťadlá, činidlá atď...) potom musíte zvládnuť zápis molekulových štruktúr a nomenklatúru (ich pomenovanie). Alprazolam je silný a aj keď existuje pomerne nová horúca metóda jeho jednoduchej syntézy zo získaných prekurzorov (2-amino-5-chlór-benzofenón + 2-bróm-propionyl-chlorid + hydrazín + rozpúšťadlá a vybavenie), odporúčam začať nejakými cvičnými pokusmi pred manipuláciou s nebezpečnými chemikáliami a tiež najprv vyrobiť diazepam (pretože je menej účinný a hrozí vám asi desaťkrát menšie riziko náhodného predávkovania), nemusíte tiež používať hydrazín, ktorý je dosť výbušný. Začnite s jednoduchými vecami, ako je fluoresceín, a dopracujte sa k amfetamínu syntetizovaním vlastného 2-fenyl-nitropropénu a prečo nie nitroetánu (môže to byť demotivujúco frustrujúce, ale je to niečo, čo všetci konfruntujeme), každopádne na bitchute.com je užívateľ s názvom ChemPlayer... pozrite si jeho videá a naučte sa prax od neho a použite Vogel's ako slovník pre Pihkal, ktorý by mal byť vašou bibliou na štúdium aspoň dovtedy, kým nezačnete vidieť a chápať vzory a čo znamená každý krok (Saša urobil skvelú prácu tým, že vysvetlil každý dôvod vykonaných krokov). Pán Boh zaplať za šťastie a dobrú rýchlosť!
P.S. Som si vedomý, že sedatíva sú vaším cieľom a úprimne dúfam, že zbohatnutie nie je vaším plánom, ale zvyšovanie vašej hodnoty ako osoby, aby ste boli dôstojným potomkom Promethea, GHB je oveľa jednoduchšie vyrobiť sedatívum, ale má svoje nebezpečenstvá pri používaní.