Question <investigation & study> kontaminovaný metamfetamín časť I: testovanie, analýza

phenethylope

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ahoj ľudia

Príbeh v pozadí : v skratke, dostal som nejaký posratý metamfetamín! Asi rok som sa pohyboval na okraji tejto webovej stránky, ale rozhodol som sa oficiálne pozdraviť.

Z rýchleho FTIR testovania najprv vyplynulo, že v ňom bol nejaký ketamín. Z môjho výskumu však vyplýva, že obidva sú rozpustné vo vode a nie som si istý, či existuje jednoduchá metóda.
Najhoršie na tom je, že to malo v sebe tých pár škvŕn (viac ako pár) červeného, modro-hnedého svinstva... Nikdy som sa z potenciálne trojmiestnych nákupov nikdy nestretol s takýmto hnusom. Z mojich obmedzených vedomostí sa zdá, že je to nesprávne umytý prekurzor typu gunk stále v ňom.

Plán činnosti: Chystám sa poslať podrobnejšiu vzorku na miesto, ktoré využíva povrchovú Ramanovu analýzu, ako aj FTIR.
Možno vyberiem najkrajší úlomok a urobím rýchlu analýzu a možno aj moju vôbec prvú ABE.

Otázka -
Existuje dobre zavedený spôsob oddelenia ketamínu a metamfetamínu?

Fotky pridám ešte dnes, vďaka za každého, kto si to prečíta

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Ak neutralizujete kyselinu, vo forme zásady je meth rozpustný v acetóne chloroforme a éteri a keta,I've nie je rozpustná v acetóne a éteri a len čiastočne rozpustná v chloroforme. Acetón sa mi zdá ako jasná voľba. Nenašiel som žiadne údaje o rozpustnosti ketamínu hcl, ale pravdepodobne ide o rozpúšťadlo, ktoré rozpúšťa 1 a nie iné.