What synthesis would you do with this product 3,4-(Methylenedioxy)phenylacetonitrile (CAS 4439-02-5)
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 Aug 22, 2024 #1 Akú syntézu by ste vykonali s týmto produktom 3,4-(metyléndioxy)fenylacetonitril (CAS 4439-02-5)
A Amanchem Don't buy from me New Member Language 🇺🇸 Joined Aug 20, 2024 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 22 Aug #2 Ako sa syntetizuje? Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 Dodávateľ mi to ponúka
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 Dodávateľ mi to ponúka
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 02 Oct #4 Nápovedy APAAN (α-fenylacetoacetonitril) sa začal dovážať do Európy na výrobu metamfetamínov. Ale skutočne sa pozerá na štruktúry Ale podľa mňa by som sa pozrel na nitrily na amidy alebo karboxylové kyseliny na vaše požadované zlúčeniny. Hydrolýza nitrilov: Kyselina karboxylová: amid vs. kyselina karboxylová Nedávno som študoval prípravu amidov,a jednou z uvedených metód bola kyslá hydrolýza nitrilu. Doteraz som si myslel, že kyslou hydrolýzou nitrilov sa získavajú karboxylové kyseliny. Ako sa... chemistry.stackexchange.com Attachments msMKpe9oAk.png 359.6 KB · Views: 16
Nápovedy APAAN (α-fenylacetoacetonitril) sa začal dovážať do Európy na výrobu metamfetamínov. Ale skutočne sa pozerá na štruktúry Ale podľa mňa by som sa pozrel na nitrily na amidy alebo karboxylové kyseliny na vaše požadované zlúčeniny. Hydrolýza nitrilov: Kyselina karboxylová: amid vs. kyselina karboxylová Nedávno som študoval prípravu amidov,a jednou z uvedených metód bola kyslá hydrolýza nitrilu. Doteraz som si myslel, že kyslou hydrolýzou nitrilov sa získavajú karboxylové kyseliny. Ako sa... chemistry.stackexchange.com
yuiopjkl Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 14, 2022 Messages 77 Reaction score 44 Points 18 03 Oct #5 Myslím si, že je to rovnaký spôsob ako prevod fenylacetonitrilu (benzylkyanidu) na P2P. 3,4-(metyléndioxy)fenylacetonitril → MD-APAAN → MD-P2P (PMK) S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Áno, to je určite ďalší spôsob
Myslím si, že je to rovnaký spôsob ako prevod fenylacetonitrilu (benzylkyanidu) na P2P. 3,4-(metyléndioxy)fenylacetonitril → MD-APAAN → MD-P2P (PMK)
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Áno, to je určite ďalší spôsob