LSD kryštály do kvapaliny

iseeghosts

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Dobrý deň, mám kryštály lsd a chcem ich premeniť na kvapalinu, aby som mohol vyrobiť papierové tablietky lsd alebo gélové tablietky. Kryštáliky som si nevyrobil sám a o lsd toho veľa neviem, takže môže ma niekto naučiť, ako na to?

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Jednoducho rozpustite svoje kryštály v zmesi metanolu a biodestilovanej vody v pomere 70/30. Pre každý gram LSD môžete vypočítať silu každej kvapky, pričom vezmete do úvahy, že 1 ml je 35-40 kvapiek v závislosti od každého kvapkadla. Aby ste si mohli pripraviť blotter, trik spočíva v tom, že si zakúpite blotterart na akejkoľvek dostupnej stránke blotterart a keď budete mať všetko pripravené, urobte si etxa lôžko z klincov alebo paličiek a položte naň svoj list a pomocou injekčnej striekačky rozptýľte kvapku po kvapke na každý blotter. dissolution of lsd. Obvykle sú hárky zvyčajne 500 štvorčekov, položte hárok na svoje lôžko z klincov a ak chcete do každého z nich dať 100 mcg, musíte rozpustiť 50 mg kryštálu v 20 ml alkoholu/vody a v zmesi dobre rozpustiť vaše LSD, vložiť ho do geringilu a rovnomerne rozmiestniť na hárok, jednu kvapku na každý označený štvorček, a tak získate dobré rovnomerné rozloženie vo vašom blotterarte.