Vec, ktorá ma na mnohých medzinárodných stránkach znepokojuje, je očakávanie, že kupujúci bude od začiatku nakupovať vo veľkom. Napríklad na trhu dw by som nikdy nenakupoval vo veľkom bez toho, aby som najprv nedostal vzorku zadarmo, alebo by som si kúpil aspoň malé množstvo, prípadne by som zaplatil len za dopravu. Tak aspoň viem, že predajca je kompetentný v oblasti dopravy a že výrobok je prijateľný. V prípade látky, o ktorú mám záujem, mi na začiatok stačí 5 - 10 gramov. Je zrejmé, že množstvo sa bude časom zvyšovať. Ale keď som dával tykadlá, predajcovia sa ma snažili presvedčiť, aby som kúpil kg alebo 5 kg množstvo. Ako sa na to pozerám, je pre nás oboch lepšie zistiť, či sa 5-10gramov dostane na miesto určenia, množstvo času na prepravu, tipy, ktoré by som mohol dať predávajúcemu pre budúce lode, ktoré nemusia vedieť (nepísať adresy rukou, vákuovo uzatvárať alebo používať vzduchotesné kontajnery, po ktorých nasleduje mylar atď.) To sú veci, ktoré by som chcel uistiť počas lodí s malým množstvom, ktoré by si jedna zo strán mohla dovoliť stratiť n zmeniť prepravu na ďalšom náklade, a nie len prepravu kg n Som mimo Crypto, predávajúci je mimo budúcich nákupov, ak sa nerobí reship atď . Myslím, že to je dôvod, prečo ppl tak veľmi milujú escrow na trhoch dw.