Návod na varenie metamfetamínu vo veľkom a strednom rozsahu

valentinosmk4l!

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Amatér, ktorý si chce osvojiť techniky veľ-výroby metamfetamínu v strednom rozsahu od skutočných profesionálov s rýchlym a začiatočníkom priateľským nastavením/receptom s najvyššími/najčistejšími výnosmi, ako bolo povedané na začiatku, som amatér, berte to zľahka, hoci so správnym vedením a vedomosťami od niekoho, kto sa veľmi RÝCHLO učí, ktorý venuje pozornosť a aplikuje každý detail, ktorý som sa naučil. je to preto, že je pre mňa ľahšie povedať, kde som možno niečo urobil zle alebo ktoré časti metódy môžem upraviť tak, aby boli pre mňa čo najlepšie akékoľvek rady o metódach alebo typoch zariadení nezáleží na tom, či sú zakúpené v obchode alebo vyrobené svojpomocne som otvorený všetkým návrhom, ktoré hľadajú nastavenie pre 1015 kg týždenne akékoľvek poznatky o množstvách jednotlivých chwmical potrebných pre túto veľkosť a prevádzku Aké sú počiatočné ceny od chemikálií až po vybavenie potrebné pre tento typ prevádzky Samozrejme, že mám mini verziu mojej zostavy na testovanie dávok pred tým, ako sa stane takou veľkou, a tiež pred každou veľkou dávkou na skúšobnú prevádzku pred tým, ako urobím veľkú dávku tohto množstva, kým budem trénovať Rád by som sa dostal aj k väčšej zostave. Vopred ďakujem každému, kto mi chce poskytnúť nejaké vedomosti.