syntéza metkatinónu - potrebujem pomoc

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Dobrý deň. Som konzumentom od roku 2019, trávu som fajčil málokedy a málokedy mi chutila, až toto leto som našiel drogu, ktorá mi chutí a všetci v mojom meste a v okolitých mestách ju konzumujú, a keď sa niekoho spýtate, čo to je, nikto nevie povedať správny názov, všetci to nazývajú soľ, kryštály alebo sneh.

Vzbudila moju zvedavosť po 6 mesiacoch nepretržitej konzumácie, pretože je veľmi dobrá a podľa toho, čo som počul, nie je vyrobená v neviem akom laboratóriu a dovezená k nám, v skutočnosti ju vyrába niekoľko ľudí z mesta neďaleko nás z rôznych produktov chemikálií, ktoré sa dajú ľahko kúpiť. Tak som prišiel na nápad, že to skúsim, a dal som si ambíciu a 3 mesiace som sa snažil získať informácie, nájsť jednoduchú syntézu a možno aj názov tejto drogy, až som si povedal, že skúsim metkatinón, lebo sa mi zdá najjednoduchší a už mám, čo potrebujem.

Tu je obrázok toho, čo sa nadmerne konzumuje v našom meste

Bol by som naozaj rád a prosím vás, ak má niekto trpezlivosť strácať so mnou čas, aby mi pomohol, pretože sa nemôžem vzdať, zakaždým, keď sa mi to nepodarí, už som stratil nejaké peniaze, pretože sa mi nepodarilo konečne dosiahnuť produkt, ale stále som ochotný skúsiť znova a poučil som sa z toho, čo som doteraz urobil.

Postupujem podľa tohto receptu: https://www.hipforums.com/forum/threads/methcathinone-help.390111/

No, mám nasledujúce ingrediencie:

KMnO4 [manganistan draselný]
Pseudoefedrín HCl - 100 tabliet, každá obsahuje 30 mg pseudoefedrínu a 200 mg ibuprofénu
izopropylalkohol
acetón

Najväčší problém, ktorý mi bráni zakaždým sa dostať na koniec, je, že proces trvá približne 20 hodín a ja môžem kuchyňu používať až 12 hodín. Uvediem niekoľko otázok v poradí.

1. Stačí 100 tabliet, z ktorých každá obsahuje len 30 mg pseudoefedrínu? Nechcem, aby vyšiel najlepší produkt, chcem, aby vyšlo niečo, čo má určitý účinok. Z toho, čo som pochopil, zo 100 tabliet by som sa mal dostať na 3 gramy metkatinónu?

2. Ako sa môžem obmedziť na 12 hodín? Vie mi niekto povedať iný postup, ak je to potrebné, ale aby som použil rovnaké zložky? Vadí mi, že po extrakcii efedrínu a výrobe manganistanu draselného ich musím držať oddelene v 2 fľašiach 4 hodiny v chladničke a až potom ich zmiešam v ďalšej fľaši a ČAKÁM DO 12 HODÍN ... Môžem použiť mrazničku, aby to trvalo kratšie?

3. Nemôžem to dostať ako v odkaze, ktorý som poslal ako zhrnutie, pretože fľaša, do ktorej som dal efedrín a manganistan draselný na 12 hodín, má po vybratí z chladničky rovnakú farbu, tmavofialovú farbu. Musel som ešte raz prefiltrovať to, čo bolo vo fľaši, aby zostala tekutina úplne priehľadná. Je to problém?

4. Používam ibusinus s obsahom: Každá filmom obalená tableta obsahuje 200 mg ibuprofénu, 30 mg pseudoefedríniumhydrochloridu a pomocné látky: supersušenú laktózu, kukuričný škrob, magnéziumstearát, mastenec, mikrokryštalickú celulózu, oxid kremičitý koloidný bezvodý, Opadry II Green 85F210052 (čiastočne hydrolyzovaný polyvinylalkohol, oxid titaničitý (E 171), mastenec, makrogol 3350, chinolínovú žltú (E104), indigokarmín (E 132)). Musím stále postupovať ako v uvedenom odkaze a dať na všetky tablety ľad, aby zelená vrstva opadla?

5. Najťažšia časť pre mňa je, keď musím všetku látku naliať do žiaruvzdornej misky a dať ju do rúry. Po 3 hodinách čakania sa v tej tekutine vytvoril nejaký prášok, ale stále sa neodparil a ja tú rúru nemôžem nechať zapnutú niekoľko hodín. Mohol by to byť problém, keby som to namiesto do rúry dal variť na sporák, aby sa to odparilo? Nie je to rýchlejšie?

6. Nemám kyselinu muriatickú kvôli pH, je kyselina muriatická naozaj potrebná? Nemôžem sa bez nej zaobísť? Naozaj nemám kde takú vec zohnať.

Attachments

• 7e6BOCTD4U.jpg
    7e6BOCTD4U.jpg
    489 KB · Views: 420
  • XsIKWQrVEe.png
    XsIKWQrVEe.png
    659.4 KB · Views: 422

WillD

Expert
Reaction score
1,058
Obal sa musí odstrániť, a to mechanicky. Má predlžovať účinok efedrínu, ktorý nepotrebujeme. Zbaviť sa ho je chemicky - ťažké.

Ibuprofén sa vo vode takmer nerozpúšťa. To nám umožňuje oddeliť efedríniumchlorid od tohto pomerne jednoducho. Tablety rozdrvíme, extrahujeme horúcou vodou, odfiltrujeme od ibuprofénu a ďalších nerozpustných viazaných zložiek.

Niektoré látky (mikrokryštalická celulóza pre exp) sa môžu pri silnom zahriatí rozpustiť, ale po ochladení alebo filtrácii vykryštalizujú. Trochu schladiť a opäť prefiltrovať. Výsledkom je vodný roztok prevažne efedríniumchloridu s niektorými nečistotami viazaných látok.

Pri ďalšej reakcii oxidácie alkoholu na ketón si nie som istý úspechom, najmä bez prítomnosti kyseliny dodatočne. Môžete napísať do PM, pokúsim sa pomôcť, ak to myslíte vážne.

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Je zlé, ak zmes pseudoefedrínu s manganistanom draselným uchovávam v mrazničke a nie v chladničke? Chcem, aby vydržala menej, je príliš dlhá 8-12 hodín na to, aby som ju uchovával v chladničke

WillD

Expert
Reaction score
1,058
zmrazíte vodný roztok na ľad so všetkými dôsledkami