Mefedrón mi páli nos ako kurva

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Vyrobil som skalný 4-MMC a čakal som 1 deň, aby môj roztok vyschol a vykryštalizoval 4-MMC, rozhodol som sa ho otestovať a keď som si šňupol 70 mg, kurva ma pálilo v nose, najmä na koži, myslím, že v mojom produkte je stále acetón... čo môžem urobiť, aby som si vysušil mefedrón od acetónu?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
719
Acetón sa rýchlo vyparuje. Kryštály musíte dobre vysušiť na suchom a teplom mieste.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Áno, preto som mal pochybnosti.. ale je to zvláštne

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
z toho, čo komentujete, a môžem intuitívne vytušiť a vydedukovať, že nejde o acetón, skôr pôjde o to, že váš bróm-ketón nedokončil dobre reakciu a v produkte zostali stopy brómu, buďte veľmi opatrní a ak potom spozorujete svrbenie z rekryštalizácie, prosím, bezpečne bez konzumácie koc

casperghost

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Akou metódou ste tento kryštál a žartovný čas čakali na výsledok

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Vezmem 1 g 4MMC na 1 ml vody, dám vodu do hrnca, zohrievam ju, kým voda nezačne vrieť, pridám 4MMC a keď to bolo ako olej, dám to do pohára, pohár dám na pôdu (je tam veľmi chladno ahah) a počkám 1 deň, bol to pevný kameň, ale myslím, že som svoj prášok 4MMC predtým dostatočne neprefiltroval, pretože som videl nečistoty v hrnci, keď som vodu prevaril

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Nabudúce, pridať viac metylamínu vo vašej syntéze je veľmi možné, pri vašej kuchynskej metóde metylamín nevytláča dobre bróm z produktu a výsledkom je to svrbenie, ktoré vás páli v tele.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
na 10 g 2B4M som dal 20 ml metylamínu 40 %, ale práve si spomínam, že môj predajca mi povedal, že metylamínu nebolo 40 %, ale o niečo menej, pretože mi ho vyrobil (ak to čítate, ešte raz ďakujem !), takže možno mám dať 25ml, nie, mám len pálenie očí (aj keď mám okuliare, ako lyžiarske, ale na chémiu a aj masku (ABEK1), ale nie je to 2 v 1, sú to 2 rôzne výrobky, na druhý deň veľmi plačem, ale 2 dni po tom sú normálne), to je všetko, nosím rukavice a 3M oblek

Miesto, kde robím 4MMC, je moje podkrovie a nechávam otvorené okno na noc, takže je tam zima. Možno reakcia nie je dostatočne horúca ..? Mám ohrievaciu dosku, takže môžem vytvoriť horúci vodný kúpeľ a dať doň fľašu s 2B4M/M40/DCM, aby sa reakcia začala, ale nevidím teplotu, takže...

A mám ešte jednu otázku, keď dám HCl a acetón do mojej 4MMC freebase, môžem miešať niekoľko minút a filtrovať alebo to musím dať do mrazničky? Pretože keď tam dám acetón, vidím, že 4MMC je kamenistý a je veľmi veľmi biely, takže to možno môžem urobiť?

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
ok priateľ... no, potom je s úplnou istotou isté, že metylamín neodviedol dobre svoju prácu a nepodarilo sa mu vytesniť bróm, čo spôsobuje ten slzotvorný efekt... Metylamín, ktorý používate, nie je v správnom pomere, takže by ste ho mali pridať nadbytok..ok?, v ďalšej dávke pridajte 30 ml alebo 35 ml metylamínu, vôbec to nepokazí vašu prácu, naopak, prebytok metylamínu vo všeobecnosti podporuje syntézu bromketónov vyrobených v domácich laboratóriách, pretože nie je k dispozícii kontrolované prostredie na syntézu. skúste urobiť ďalšiu dávku a pri izbovej teplote jej dajte viac času, aby dobre zreagovala, ja som jej základ dobre vyčistil aspoň 3-krát destilovanou vodou, a áno, keď pridávate studený hcl po kvapkách pri 1:5 s ľadovým acetónom, dajte si magnetické miešadlo na plné otáčky, pretože keď sa hcl pridáva na základňu, musí to byť v neustálom pohybe, aby sa vytvorila soľ (môže to chvíľu trvať, kým sa začnú objavovať kryštáliky mefedrónu), keď pH dosiahne 5 jeho sklo Zrazenina musí byť plná kryštálikov, nechajte ju ešte dlho v pohybe a potom ju dajte na pár hodín do mrazničky. Po skončení tohto procesu kryštály prefiltrujte a dobre vysušte, aby ste mohli pokračovať v ich rekryštalizácii v acetóne a vode.

View previous replies…

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Nemám magnetické miešadlo, robím 4MMC s malou fľašou vodky, takže.. ale môžem si ho kúpiť alebo možno poznáte nejaký DIY na rýchle miešanie roztoku pre tento čas? Myslím, že môžem pomaly miešať roztok v pohári počas niekoľkých minút, nie? A možno preto môj výťažok nebol dobrý!

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Najlepšou možnosťou by bolo, keby ste investovali niekoľko eur alebo dolárov, v závislosti od vašej polohy, do magnetického miešadla, aj keď je to jedno z tých lacných, ktoré nehreje, iba sa trasie jeho základňa, ale som si istý, že ho budete veľa používať a keď si ho kúpite, môžete ho používať aj. na vykonávanie všetkých prác od začiatku do konca. Ale zatiaľ by ste mali urobiť to, že jeho základňu umiestnite do kadičky a neustále miešajte tyčinkou, zatiaľ čo pridávate hcl, vždy nezabudnite, aby bolo všetko zmrazené, kým budete tvoriť kryštáliky, môžete použiť vedro plné drveného ľadu a medzi ľad so základňou vložte svoj pohár a pomaly pridávajte hcl

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Dobre, urobím to, idk, či si kúpim vevor veci alebo nie, myslím, že áno, pretože je to lacné !

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Vo vašom predchádzajúcom vlákne som vám napísal, že máte približne 1,5 gramu nečistoty metylamínhydrochloridu. Naučte sa pozorne čítať - vyrieši to mnohé problémy.

Ps. Bolo to pred týždňom, predvídal som tento problém)