N-(2-fenylpropyl)-piperidinón

KornerStore

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Čítal som príspevok o syntéze fentanylu a dúfal som, že niekto môže poskytnúť trochu informácií alebo návod, ako vyrobiť tento prekurzor alfa metyl fentanylu. Táto zlúčenina sa zdá byť dobrým kandidátom na domáce použitie, pretože je dostatočne silná, aby bola lacná, ale dostatočne dlhá (údajne je dlhšia ako bežný fentanyl, neviem nájsť o koľko), aby bola praktickejšia.

Viem, že fenyl 2 bromopropán sa dá vyrobiť z allylbenzénu a kyseliny hydrobrómovej, myslím, ale existujú aj iné spôsoby?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Čo myslíte tým "na domáce použitie"? Táto látka je mimoriadne silná a v prípade hlúpej chyby môže viesť k smrti. Tím BB fóra vám neodporúča jej výrobu ani použitie z bezpečnostných dôvodov.

KornerStore

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Áno, veľmi silná, ale imo so správnymi bezpečnostnými opatreniami, ako je plynová maska, nejaké dlhé oblečenie, aby sa zabránilo akémukoľvek vstrebávaniu cez pokožku, utretie všetkého po a počas syntézy, aby sa odstránili akékoľvek zvyšky, možno aj nejaký naltrexón/naloxón predtým, aby sa zvýšila bezpečnosť, sa to dá vyrobiť bez väčších problémov imo.

Navyše by ste museli vyrobiť len malé množstvo na podporu návyku. Ak je človek na mieste výroby fentu, buď má návyk, alebo ho čoskoro bude mať.

findus78

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ste si istý touto informáciou o sile α-metylfentanylu, videl som asi 6 rôznych zdrojov, všetky uvádzajú rôznu silu, od 50x po 200x, 100x, 7000x morfín, myslím, že posledný zdroj si to musel pomýliť s 3-metyl-F. Wikipedia hovorí: α-metylfentanyl má podobné účinky ako fentanyl. Je hmotnostne menej účinný v dôsledku zníženej väzbovej afinity k cieľovému miestu