Potrebujete pomoc pri 4 MMC SYNTÉZA

Lex369

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Pri mojej prvej syntéze 4 MMC som postupoval podľa genrálneho postupu 100 g bromoketónu 200 ml 40 % metylamínu a 300 ml dcm 2 hod. 40 c temp uverejneného vo vlákne
A kryštalizácia vo vodnom roztoku 50/50 ipa
Pri prvom zrážaní som získal výťažok 14 gramov, potom som zvyšný materský lúh premyl acetónom a dal som ho znova do mrazničky, potom som získal 6 gramov zrazeniny
Po kryštalizácii sú kryštály veľmi slabé, trvajú len pol hodiny
Ako zvýšiť silu produktu a ako zvýšiť výťažok alebo akýkoľvek iný postup syntézy 4MMC s vysokým výťažkom a vysokou silou mám 800 gramov 2 bromo 4 metyl propiofenónu, takže môžem urobiť veľa výskumu nových postupov.

Attachments

• TmCZJXV14D.jpg
    TmCZJXV14D.jpg
    5.8 MB · Views: 235
  • IimUOzZdxM.jpg
    IimUOzZdxM.jpg
    4.9 MB · Views: 78
  • gzRaQBJLyw.jpg
    gzRaQBJLyw.jpg
    5.2 MB · Views: 223
  • XSO6FeGbDY.jpg
    XSO6FeGbDY.jpg
    5.4 MB · Views: 232

chenkennywin

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Stretol som sa aj so slabým výkonom z hľadiska výrobnej kapacity. Po tom, čo som to urobil niekoľkokrát, som zhruba pochopil, že ak čistota a kvalita vodného roztoku monometilaminu (40 %) nie je dobrá, priamo to ovplyvní výrobnú kapacitu a príliš krátky reakčný čas miešania je tiež faktorom. jeden. Dúfam, že existujú seniori, ktorí sú dobrí v oblasti 4mmc, ktorí mi môžu dať nejaké tipy a poskytnúť im výkonnú technológiu.

Kiteretsu_D

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ako je, brat, môžeme sa porozprávať v chate?

Lex369

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Nástup účinku a trvanie mefedrónu je veľmi nízke podľa predvoleného nastavenia alebo záleží na čistote a výrobných technikách

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
Domnievam sa, že ste prekročili teplotu pri nejakom procese, ktorý ovplyvňuje jeho výkon a výťažok, alebo možno príliš vysokú teplotu počas acifi kácie. potrebujeme viac podrobností, čo presne ste urobili, aby sme vám pomohli, nemôžeme to urobiť, ak nám to nepoviete
@

saifali899

Last edited:

Lex369

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Vykonal som 100 gramov 2b4mp 200 ml 40 %-ného metylamínu 300 ml dcm postup 2 hodiny 40 stupňov Celzia a 30 minút miešania metylamínu po získaní vrstvy som 3-krát premyl, potom okyslenie 35 % hcl, ale nepridal som acetón pri okysľovaní, potom som dal do mrazničky, aby som získal zrazeninu po 12 hodinách som dostal 14 gramov produktu a tento produkt som prefiltroval premytým acetónom, ktorý som potom dal do chladničky a dostal som 6 gramov zrazeniny

DavidNichols

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
Výťažok 93 % je za vašich podmienok nemožný.

DavidNichols

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
Kryštálová sústava, ktorú máte na prvej fotografii, sa rozchádza s jedným racemickým mefedrónom HCL, ktorý by mal vzniknúť. Aké sú výsledky merania teploty topenia a TLC?