- Reaction score
- 32
Ahojte všetci . vlákno vzniklo z dôvodu, že mám niekoľko nezodpovedaných otázok.
otázky :
1.mala by sa amfetamínová báza bez amfetamínu (olej) pred neutralizáciou zmiešať s rozpúšťadlom toluén / dcm atď?
ak áno, tak v akom pomere? 20-30 % objemu oleja bude v poriadku?
2. v akom pomere riediť kyselinu sírovú s IPA? má to vplyv na výkon?
Používam pomer 1: 4 kyselina / IPA , použil som aj pomer 1: 10 kyselina / IPA
3. Čo môže byť príčinou poklesu výkonu? idem dole z pH na 5 - 6. zriedená kyselina sa pomaly pridáva v dávkach 50 - 100 ml. miešadlo pálilo celý čas. nedávno som do oleja pridal IPA (mohlo by to spôsobiť pokles účinnosti?) z litra oleja mi vyšlo 700 - 800 g po vysušení. hmotnosť oleja bola 960 g pH 12. Chápem, že by malo vyjsť asi 960 g amfetamín sulfátu, je to tak?
otázky :
1.mala by sa amfetamínová báza bez amfetamínu (olej) pred neutralizáciou zmiešať s rozpúšťadlom toluén / dcm atď?
ak áno, tak v akom pomere? 20-30 % objemu oleja bude v poriadku?
2. v akom pomere riediť kyselinu sírovú s IPA? má to vplyv na výkon?
Používam pomer 1: 4 kyselina / IPA , použil som aj pomer 1: 10 kyselina / IPA
3. Čo môže byť príčinou poklesu výkonu? idem dole z pH na 5 - 6. zriedená kyselina sa pomaly pridáva v dávkach 50 - 100 ml. miešadlo pálilo celý čas. nedávno som do oleja pridal IPA (mohlo by to spôsobiť pokles účinnosti?) z litra oleja mi vyšlo 700 - 800 g po vysušení. hmotnosť oleja bola 960 g pH 12. Chápem, že by malo vyjsť asi 960 g amfetamín sulfátu, je to tak?