Ďalšie laboratórium prepadnuté v tomto roku 4mmc

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
úžasná inšpirácia! použili konopné growtenty..... badabing! vďaka za zverejnenie !!! nikdy mi to nenapadlo...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Tendre na pestovanie burín sú sračka pre vlastné laboratórium, zachráni vám to zadok (alebo skôr podlahu), keď vylejete kyslé veci... hovorím z vlastnej skúsenosti :D
. Okrem toho zakryte miestnosť silnou fóliou a môžete sa uistiť, že nezanecháte žiadne stopy, keď sa rozhodnete rozložiť svoju prevádzku

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Vážený pán KokosDream(cool nick) Ďakujeme za váš komentár! Máte pravdu a samozrejme, že to nie je najlepšia voľba pre povedzme dlhodobé laboratórium. skôr si myslím, že je to na návrh Ľahko nastaviteľné vo viacerých krátkodobo používaných orientovaných priestoroch pre len trochu prvý dojem zamaskovať a vybudovať ľahko uzamknutý a zakrytý priestor v rámci určitého priestoru. Ktorý je tiež ľahko demontovať . takže povedzme jeden dávkový projekt, zostaviť všetko potrebné urobiť svoju vec dokončiť misiu demontovať a odísť

Ohľadom tej fólie ďakujem za tip! viete ja tiež trochu experimentujem s LED SVETLOM a pestovaním rastlín. LED proti starému natriovému osvetleniu je to osvetlenie, že LED jednoducho ide dole a nie je ovplyvnená žiadnymi podmienkami, ktoré vás nútia mať chytiť SVETLO, ktoré stratíte. nevýhody Že rastliny rastú a výnosy sú rôzne, pretože strany a pod nedostávajú dostatok svetla. premýšľali sme o experimentovaní so zrkadlami na podlahe a po stranách, ale samozrejme ťažká fólia by mohla byť možnosťou, ale neviem, ako to funguje s odrážaním spojeneckého spektra svetla, ale v každom prípade vďaka za inšpiráciu, ktorú môžem vyskúšať v úplne inom projekte

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
ak sa nachádzate v pomerne teplej krajine, 18 °C, potom sa syntéza 3/mmc apvp bk mdma môže vykonať v lese za 2 hodiny od začiatku do konca, t. j. na mmc hcl a pvp hcl.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
páči sa mi váš spôsob myslenia... mám forrest a všetky ostatné veci... len ešte nie efektívne skúsenosti... v procese vývoja, že..

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Pre dlhodobé laboratórium to rozhodne nie je najlepšia voľba, to je pravda!
Pre operácie, ktoré sa presúvajú z miesta na miesto, však áno!

Veľa šťastia pri vašom podniku s burinou