Potrebujem úplnú históriu transakcií a výpis z bankového účtu za minulý rok pre dva konkrétne bankové účty v Deutsche Bank, pre ktoré by som poskytol IBAN.
Konkrétne by sa obchod považoval za uskutočnený, ak by som dostal nasledujúce dokumenty pre dva uvedené IBAN:
- Úplnú históriu transakcií (od založenia účtu po súčasnosť)
- výpis z bankového účtu za minulý rok
Potrebujem skutočné transakcie, nie sfalšovaný výpis.
Nepovinné: Zaplatím príplatok, ak mi budete môcť poskytnúť všetky účty Deutsche Bank (len IBAN) spojené s rovnakými majiteľmi týchto dvoch IBAN.
Na overenie vašej schopnosti získať prístup do banky budete musieť poskytnúť niektoré informácie, ktoré som schopný overiť:
- Meno majiteľa oboch bankových účtov (ak meno nie je uvedené, nie je možné sa dohodnúť).
- Môžem overiť niektoré minulé transakcie, aby som mohol potvrdiť, že úloha bola vykonaná správne. Ďalšie podrobnosti vám poviem, ak prácu prijmete.
Kontaktujte ma s vašou cenou, ak to môžete urobiť. Escrow môže byť použitý.
Konkrétne by sa obchod považoval za uskutočnený, ak by som dostal nasledujúce dokumenty pre dva uvedené IBAN:
- Úplnú históriu transakcií (od založenia účtu po súčasnosť)
- výpis z bankového účtu za minulý rok
Potrebujem skutočné transakcie, nie sfalšovaný výpis.
Nepovinné: Zaplatím príplatok, ak mi budete môcť poskytnúť všetky účty Deutsche Bank (len IBAN) spojené s rovnakými majiteľmi týchto dvoch IBAN.
Na overenie vašej schopnosti získať prístup do banky budete musieť poskytnúť niektoré informácie, ktoré som schopný overiť:
- Meno majiteľa oboch bankových účtov (ak meno nie je uvedené, nie je možné sa dohodnúť).
- Môžem overiť niektoré minulé transakcie, aby som mohol potvrdiť, že úloha bola vykonaná správne. Ďalšie podrobnosti vám poviem, ak prácu prijmete.
Kontaktujte ma s vašou cenou, ak to môžete urobiť. Escrow môže byť použitý.