Question P2P a silikagélové guľôčky :S

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Vložil som p2p do silikagélových guľôčok, ako vysušiť p2p, uvedené na nabh4 methord na tejto stránke.
Vyrobil som P2P z BMK soli, vyzerá čisto ako inokedy. Prvýkrát som však skúsil vysušiť ich v silikagélovej guličke.
Je normálne, že sa stane mliečnym/zakaleným?

Priložil som obrázok, vpredu je p2p a v lieviku je silikagél/p2p, ktorý išiel smiešne. Silikagély po navlhčení zružovejú.... Má niekto rovnakú reakciu alebo bmk soľ falošná alebo niečo podobné?

Attachments

• J8MwTR3ivK.jpeg
    J8MwTR3ivK.jpeg
    508.3 KB · Views: 18

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Dovoľte mi položiť zrejmú predbežnú otázku: Sú vaše kremenné guľôčky indikátorového typu, ktoré sa po nasýtení sfarbia do ružova?

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Sú úplne nové, stačí ich len vložiť. Nikdy sa ničoho iného nedotkli. Áno, z modrých (suchých) sa zmenia na ružové (mokré).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Možno som to na prvýkrát neprečítal správne, ale myslím si, že je to normálne, pretože na ne dávajú mastenec alebo nejaký prášok, aby sa nezlepili. Po použití sa zmyje a kremelina prestane byť taká lepkavá

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Áno, to musí byť však teraz mám žltý p2p potom, čo som ho dostal von s väčším množstvom vody. Dúfam, že destilácia z neho odstráni to žlté svinstvo.

Každý, kto uvažuje o použití modrých kremičitých gélov, nepoužívajte ich na nabh4. Zníži sa chlorid kobaltnatý v modrých guľôčkach gélov kremeňa, sú dobré len na odstraňovanie vody. Samozrejme po tom, ako boli pred použitím umyté, nerobte to, čo som urobil ja :). V skutočnosti sa držte len štandardných bielych gélov oxidu kremičitého.