Question PROSÍME O POMOC!!! verejné od právne problémy :(

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
vážne som to posral, predávkoval som sa ľadom na verejnosti. myslím, že niekto zavolal policajtov, lebo som počul, ako niekto spomína drogy v telefonáte, a krátko nato som videl asi tri policajné autá, tak som čo najrýchlejšie odišiel (bez toho, aby som vyzeral ako totálny feťák), ale zľakol som sa a nechal som vrecko na mieste a mám na ňom odtlačky prstov a pravdepodobne aj zvyšky. som taký vystrašený. čo mám robiť?

Možno som len paranoidná, lebo kým som prišla domov, mala som sluchové halucinácie, ale myslím, že som asi v háji.
som známy užívateľ v mojom okolí (nie ľad, ale iné veci)

Solution
If they didn't see you in possession of the bag and then immediately aquire it without taking their eyes off of it, they can not show a chain of possession that unequivocally leads to you. If you have never been arrested before they don't have your fingerprints. If you have, did they take your prints? They don't magically have them. Paraphernalia is a low charge and they likely wouldn't waste their time prosecuting a paraphernalia charge less than 1)2g depending on the state) even if they come to harass you, be confident that the case isn't a slam dunk and it's a low charge. If you admit nothing they have nothing. You handed out a dozen sandwiches to homeless people, one of them subsequently used the empty bag to hold some drugs. That's...

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
asi je tiež dôležité poznamenať, že som sa akože viditeľne trápil. nepretržite som vysychal, veľmi som sa potil a vyzeral som vystrašene (lebo som bol)

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Aké právne problémy sa už vyskytli?
Netreba sa obávať vopred.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
žiadne zatiaľ tak ur pravdu ^^;

som len nervózny, lebo by ma mohli identifikovať na základe odtlačkov prstov

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
O akej krajine hovoríme Veľká Británia. Máme v podstate rovnaký typ právneho systému. Bolo toto vrecko, ktoré ste nechali, preč, keď ste sa vrátili? Koľko toho bolo v tej taške? Myslím, že keby ste popreli všetko plošne, že by to bolo nemožné stíhať. Jediná osoba, ktorá vás môže dostať do problémov, ste vy. Nehovorte polícii ani slovo ad vaša pokuta. Ste žena alebo muž?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
som v USA. odvtedy som nevychádzala z domu, takže neviem, či tam ešte je. vrecko bolo celkom prázdne, možno trochu zvyškov. som žena. bolo by to stále nemožné aj s odtlačkami prstov?

View previous replies…

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Boli ste niekedy zatknutí? V akom štáte sa nachádzate. Ste náhodou chemik.
ak ste nikdy neboli zatknutý v USA, je veľmi nepravdepodobné, že majú vaše odtlačky, a ešte menej pravdepodobné, že odtlačky vôbec bude možné vidieť na vrecku.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Navyše všetko, čo ste robili, bolo šachovanie okolo všetkého? Vy akejkoľvek farby okrem bielej by ste sa tu teraz ťažko nechali zatknúť. Ak je to v Kalifornii, budem ťa dokonca zastupovať, ale hovorím ti, že si v pohode. Pokiaľ nie si krásna biela dievčina, potom máš veľké problémy lol

• Haha
Reactions: vis

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Jeho zložitosť je u pm

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
a áno, bol som viditeľne vydesený a v jednom momente som veľa zvracal. ázijský + biely mix, ale im tan takže :/

• Wow
Reactions: vis

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Ak sa vo vašej taške nenájdu žiadne nepovolené látky, nebude to žiadny problém. Nikdy neviete, prečo ste zvracali, možno ste boli otrávení. Odporúčam sa dobre vyspať, užívať vitamíny a vyhodnotiť situáciu bez paranoje. A v budúcnosti si dávajte pozor na ťažké drogy, mali by byť zábavou, nie problémom.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
ur pravdu, ill sa pokúsi nerobiť si s tým starosti. ďakujem sm :)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ak vás nevideli pri držbe tašky a potom ju okamžite získali bez toho, aby z nej spustili oči, nemôžu preukázať reťaz držby, ktorá jednoznačne vedie k vám. Ak ste nikdy predtým neboli zatknutý, nemajú vaše odtlačky prstov. Ak ste boli, zobrali vám odtlačky? Nemajú ich zázračne. Paraphernalia je nízke obvinenie a pravdepodobne by nestrácali čas stíhaním obvinenia z paraphernalia menšieho ako 1)2g v závislosti od štátu), aj keď vás prídu obťažovať, buďte si istí, že prípad nie je šlamastikou a je to nízke obvinenie. Ak sa k ničomu nepriznávate, nemajú nič. Rozdali ste tucet sendvičov bezdomovcom, jeden z nich následne použil prázdnu tašku na drogy. To nie je váš problém. Môžu klamať a tvrdiť, že vás videli alebo majú video. Teraz neodpovedáte na otázky.

Solution

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Raz som sa dostal z obvinenia z marihuany (v skutočnosti dvakrát), pretože som mal v peňaženke vrecúško, do ktorého sa dávajú doláre. A oni to spočiatku nevideli. Keď sme prišli na políciu a našli ju, bola v kufri auta, ale nebola zaúčtovaná, takže neexistovala reťaz držby. Druhýkrát som im na súde povedal, že ho chcem dať nezávisle otestovať, a oni na to nemohli prísť. Tušil som, že to tak bude, pretože policajt sa vyjadril, aká je dobrá ( bolo to asi v roku 1998, keď ešte nebolo veľa vysoko kvalitnej marihuany), a bol to šerifov syn, o ktorom som vedel, že fajčil trávu predtým, ako sa stal policajtom.

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
31
Milujem KORUPCIU!!!
Nie je nič lepšie ako korupcia!)
Zmeňte svoje myslenie, hľadajte skorumpovaných úradníkov vo vysokých kruhoch, staňte sa *Maecenasom*
A vytvorte si vlastné pravidlá!!!)

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Deals
16
Nemusíte sa obávať. Používanie drog nie je nezákonné. Ak nájdu vašu tašku s odtlačkami prstov, nič to neznamená, pretože vždy môže niekto podviesť u, keď do nej niečo vloží.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Používanie drog JE nezákonné
Oddiel 2925.31 - Zneužívanie škodlivých omamných látok
(A) S výnimkou zákonných výskumných, klinických, lekárskych, stomatologických alebo veterinárnych účelov nesmie žiadna osoba s cieľom vyvolať intoxikáciu alebo podobné fyziologické účinky získať, držať alebo používať škodlivú omamnú látku.
(B) Kto poruší tento oddiel, je vinný zo zneužívania škodlivých omamných látok, čo je priestupok prvého stupňa. Ak bol páchateľ predtým odsúdený za trestný čin zneužívania drog, zneužívanie škodlivých omamných látok je trestným činom piateho stupňa.
(C)

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Deals
16
Ok, ok. Ak u to hovorím. Moja chyba.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Je to jedna z tých vecí, ktoré závisia od toho, kde sa nachádzate. V Kalifornii, Oregone a Washingtone praktizujú harm reduction, takže aj keď je to technicky nelegálne, nikdy neobviňujú ľudí zo zneužívania drog. V iných štátoch to používajú ako pravdepodobnú príčinu na získanie príkazu na prehliadku alebo vyšetrovanie, ale zvyčajne sa od toho upustí pred súdom. V iných štátoch vás obvinia zo všetkého možného. Nie sú to len štáty, ale rôzne jurisdikcie majú rôzne politiky