New pmk has a blocking agent. (Like a wax). Does anyone have a method for removing it?
T Thatdump Don't buy from me New Member Joined May 8, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 May 8, 2022 #1 Nová pmk má blokovacie činidlo. (Ako vosk). Má niekto metódu na jeho odstránenie?
T Thatdump Don't buy from me New Member Joined May 8, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 08 May #2 Začiatok pmk je vosk. Má však v sebe blokátor.
Marvin "Popcorn" Sutton Expert Joined Jul 25, 2021 Messages 195 Reaction score 312 Points 63 10 May #3 Je váš PMK zmiešaný s nejakou látkou? Povedzte mi, odkiaľ tento PMK pochádza a či sú k dispozícii nejaké informácie o zložení?
Je váš PMK zmiešaný s nejakou látkou? Povedzte mi, odkiaľ tento PMK pochádza a či sú k dispozícii nejaké informácie o zložení?
T Thatdump Don't buy from me New Member Joined May 8, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 19 May #4 Dodáva sa s predmiešanými blokátormi v ňom. Východiskový materiál je ako vosk. Nie je isté, čo je blokátor. Výrobok pochádza z Číny. Kiež by som vedel, čo tam dávajú ako blokátor
Dodáva sa s predmiešanými blokátormi v ňom. Východiskový materiál je ako vosk. Nie je isté, čo je blokátor. Výrobok pochádza z Číny. Kiež by som vedel, čo tam dávajú ako blokátor