• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Event Podvody s účtami - odčerpávanie peňazí

random1

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Dobrý deň. v európe je bežné, že útočníci vylákajú od ľudí prihlasovacie údaje do bankového účtu a potom z neho vyberú peniaze. Alebo iné podvody s prevodmi peňazí. Na aké účty prevádzajú peniaze? Žiadny účet nie je anonymný. Po nahlásení na polícii sa čoskoro zistí číslo účtu, na ktorý boli peniaze prevedené, a banka potom účet zablokuje. Ako to podvodníci robia? Pozná niekto tento reťazec úspešnosti týchto podvodov ?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Na účet bieleho koňa z neho cash a bitcoimat. Alebo revolut založený s falošným dokladom . Účty z tretích krajín. Veľa možností ako nejde o sumu vyššiu ako 10000€

random1

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Ďakujem za odpoveď, mohli by ste to, prosím, bližšie rozviesť ? Kľudne mi pošlite PM, ak nechcete tu. Ako píšete " veľmi možné ", mohli by ste to trochu podrobnejšie rozviesť ?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Máš Google tak googli. Ja som to tiež našiel takto. Nemám s tým žiadne skúsenosti a príde mi to cez všetky pomyselné ciary takto okrádať ľudí