- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Mám prístup k obom pseudo/efedrínu, ale všetky obsahujú povidón. Dočítal som sa, že je s ním ťažká práca a znemožňuje extrakciu A/B. Tento ho neobsahuje. Je možné z neho extrahovať čisté pseudo? ako by som to urobil krok za krokom? Našiel som tu recept na metamfetamín, len potrebujem pomoc, aby som mohol začať
Možnosť č. 1
1 filmom obalená tableta obsahuje 60 mg pseudoefedríniumchloridu a 150 mg ibuprofénu
Obsah pomocných látok:
Obsah jadra tablety: fosforečnan vápenatý; kukuričný škrob; glykolát sodný; hypromelóza E-5; stearan horečnatý
Obsah filmovej vrstvy tablety: hypromelóza E-5; makrogol 6000; talk; oxid titaničitý; farbivo Ponceau 4R lak 22 % (E124)
ak niekto vie, ako sa vysporiadať s povidónom a inými sračkami, možnosť č. 2
pseudoefedrín (oveľa viac) loratadín (5 mg)
Pomocné látky:
Jadro tablety obsahuje: monohydrát laktózy; kukuričný škrob; povidón; stearan horečnatý.
Obal tablety obsahuje: sacharózu; síran vápenatý, bezvodý; síran vápenatý, dihydrát; hovor; kaučukovú živicu;
arabskú gumu; zeín; oxid titaničitý; kyselinu olejovú; mydlo (vo forme prášku); celulózu, mikrokryštalickú; karnaubu
vosk; biely vosk.
Možnosť č. 1
1 filmom obalená tableta obsahuje 60 mg pseudoefedríniumchloridu a 150 mg ibuprofénu
Obsah pomocných látok:
Obsah jadra tablety: fosforečnan vápenatý; kukuričný škrob; glykolát sodný; hypromelóza E-5; stearan horečnatý
Obsah filmovej vrstvy tablety: hypromelóza E-5; makrogol 6000; talk; oxid titaničitý; farbivo Ponceau 4R lak 22 % (E124)
ak niekto vie, ako sa vysporiadať s povidónom a inými sračkami, možnosť č. 2
pseudoefedrín (oveľa viac) loratadín (5 mg)
Pomocné látky:
Jadro tablety obsahuje: monohydrát laktózy; kukuričný škrob; povidón; stearan horečnatý.
Obal tablety obsahuje: sacharózu; síran vápenatý, bezvodý; síran vápenatý, dihydrát; hovor; kaučukovú živicu;
arabskú gumu; zeín; oxid titaničitý; kyselinu olejovú; mydlo (vo forme prášku); celulózu, mikrokryštalickú; karnaubu
vosk; biely vosk.