Question Protonitazén a fentanyl aký je rozdiel?

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Aký je rozdiel medzi protonitazénom a fentanylom? Sú účinky protonitazénu rovnaké ako fentanylu? Je eufória rovnaká ako u fentanylu? Ako silný je protonitazén? Prosím, pomôžte mi dozvedieť sa o protonitazéne, či je rovnaký ako fentanil.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,211
Deals
1
Protonitazín je 2-3x silnejší a má indolové jadro molekuly, ale pôsobia na rovnaký receptor. Dokonca aj ľudia, ktorí si myslia, že užívajú fentanyl, sa ním môžu ľahko predávkovať. Vďaka Googlu. Uvidíme sa v pekle 👋, kde ťa ľudia, ktorých ním otráviš, budú naveky jebať do zadku. 😆

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Protonitazén a fentanyl sú silné syntetické opioidy, ale líšia sa svojou chemickou štruktúrou, účinnosťou a potenciálne aj svojimi účinkami. Fentanyl patrí do skupiny fenylpiperidínových opioidov. Jeho chemickú štruktúru charakterizuje piperidínový kruh spojený s fenylovou skupinou. Protonitazén patrí do triedy benzimidazolových opioidov. Jeho štruktúra zahŕňa benzimidazolový kruh, ktorý je odlišný od fenylpiperidínovej štruktúry fentanylu.

Fentanyl je približne 50 až 100-krát účinnejší ako morfín. Táto vysoká účinnosť prispieva k jeho účinnosti pri liečbe bolesti, ale aj k riziku predávkovania. Uvádza sa, že protonitazén je ešte silnejší ako fentanyl. Prvé štúdie a neoficiálne správy naznačujú, že by mohol byť niekoľkokrát silnejší, ale presné porovnania sa môžu líšiť.

Fentanyl aj protonitazén sú silné lieky proti bolesti vďaka svojmu pôsobeniu na mu-opioidné receptory v mozgu. Obe drogy môžu vyvolávať eufóriu, čo prispieva k ich potenciálu zneužívania. Intenzita eufórie môže byť podobná, hoci individuálne zážitky sa môžu líšiť. Protonitazén môže vzhľadom na svoju vyššiu účinnosť vyvolať silnejšiu alebo rýchlejšiu eufóriu. Oba opioidy výrazne potláčajú dýchacie funkcie, čo je hlavný rizikový faktor pre smrteľné predávkovanie. Vyššia účinnosť protonitazénu toto riziko zvyšuje.
Fentanyl má rýchly nástup a krátke trvanie účinku. Farmakokinetický profil protonitazénu je menej zdokumentovaný, ale vzhľadom na jeho silu môže mať podobný alebo dokonca rýchlejší nástup s potenciálne dlhším trvaním.

Aj keď majú protonitazén a fentanyl veľa spoločného, protonitazén je potenciálne silnejší, a preto predstavuje väčšie riziko predávkovania. Ich odlišná chemická štruktúra tiež znamená, že môžu mať mierne odlišné farmakologické profily a profily vedľajších účinkov.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ale ako chápem z vášho názoru brat účinok a eufóriu je to takmer podobné ako fentanyl? Ale čas eufórie je ešte dlhší ako eufória fentanylu? Podľa vášho názoru pre bezpečné používanie čistého protonitazénu, koľko je potrebné znížiť? Ako 1g koľko musím Cutt, aby sa bezpečné použitie a veľmi dobrá kvalita podľa vášho názoru brat a aké veci najlepšie znížiť?

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Je nepravdepodobné, že vás budem môcť potešiť jednoduchými a jasnými odpoveďami. Protonitazén je pomerne nová látka, navyše účinky a bezpečnosť pre konkrétneho človeka ovplyvňuje mnoho faktorov, napríklad spôsob použitia, individuálna tolerancia, kvalita látky atď.

V štúdiách na zvieratách sa účinná dávka (ED50) protonitazénu odhaduje na e 0,008 mg/kg.

Videla som nepotvrdené odporúčania používateľov na internete, ktorým bolo odporúčané vyskúšať 1 mg protonitazénu na 10 ml vody alebo etanolu.

V každom prípade by sa tieto údaje ešte nemali považovať za bezpečné a rozumné odporúčania.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
70
Počul som, že nitazény môžu byť dlhodobejšie ako bežné fentalogá, ale ich podobnosť je, že účinky sú len kývavé havent neskúsil ani jeden z nich povedať, ako ejoyable kývavé hovoríme

darkzealot

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Pred niekoľkými rokmi som vyskúšal protonitazén a metonitazén (dodávané z Číny), pretože v tom čase kvalita fentov rýchlo klesla po tom, ako bol v Číne zakázaný ich vývoz na nátlak americkej vlády. Ani jeden z nich mi ani trochu nechutil. Chuť bola absolútne príšerná, pamätám si, že som sa takmer dávil. Je možné, že to, čo som ochutnal, nebolo to, čo som si myslel, keďže som nemal možnosť to otestovať.

HennryG1488

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
im looking for a good pre cursur for ftl and who has itr\