Extrakcia pseudoefedrínu

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ahojte, mám nejaké tabletky

zložky : Pseudoefedríniumhydrochlorid 60 mg, triprolidíniumhydrochlorid hydrát 2,5 mg

Chcem extrahovať len pseudoefedrín, vie niekto ako?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
Extrakcia pseudoefedrínu z farmaceutických tabliet (Sudafed).

Pseudoefedrín bol extrahovaný z tabliet lieku Sudafed pomocou etanolu, etanolu/metanolu (90:10 % obj.) a metylovaného liehu. Rozpúšťadlá boli vybrané s odkazom na príslušnú tajnú literatúru. Pri každej extrakcii sa jedna tableta lieku Sudafed rozdrvila pomocou moždíra a tĺčika a vložila do kadičky. Povlak oxidu železitého sa odstránil opakovaným premývaním acetónom (celkovo 10 ml), kým nezmizlo všetko červené sfarbenie. Acetón sa odstránil filtráciou a zvyšok sa nechal vysušiť. Extrakčné rozpúšťadlo (15 ml) sa pridalo do kadičky, ktorá sa potom prikryla hliníkovou fóliou a vzorka sa 15 minút mechanicky miešala. Vzorka sa nechala usadiť jednu hodinu pri izbovej teplote a potom sa prefiltrovala pomocou gravitačnej filtrácie. Rozpúšťadlo sa odparilo a získaná tuhá látka sa zozbierala.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-tablets.302/

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
1. Zlomte tabletky
2. Premyť acetónom
3. Dať do vody 90 % etanolu/10 % metanolu?

Pochopil som to správne?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/ephedrine-extraction-from-pills-methods.2443/#post-8095

obwiju

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Dobrý deň. Poviem vám, ako to robím ja, robím to už niekoľko rokov. Poviem to rýchlo. Tabletky na predaj v Španielsku stopcold alebo respidina. Urobte si jemný prášok. Pripravte si NaOH s vodou (musí mať minimálne množstvo vody, ktorú zvyčajne nalievam, kým sa nenasýti a potom pridávam vodu, kým v telefóne nezostane trochu sódy) v suchej fľaši (môžete naliať naoh do perličiek, fľašu uzavrieť a pretrepať, aby ste sa uistili, že v nej nezostala voda). Vyhoďte ten naoh a pridajte tabletky a po troškách sódu, ktorú sme si pripravili, miešajte a pridávajte, kým nevznikne pasta (žltá farba, vyhnite sa hnedej), potom miešajte, kým sa všetko dobre nepremieša. Pridáme toluén a premiešame. Extrahujem pomocou HCL, JEDINE HCL NEPridávam žiadnu vodu. 3-krát zmeriam pH. Týmto spôsobom získaval 90 % pseudo, je pravda, že za posledných 9 mesiacov získal len 70 % a naozaj neviem prečo. Vyskúšal som viacero extrakcií a bezpochyby je táto najlepšia. Dúfam, že som poskytol niečo užitočné.