Rozumný spôsob syntézy amfetamínu pomocou (väčšinou) domáceho zariadenia?

KlintoL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Viem, že správny laboratórny riad existuje z nejakého dôvodu, ale videl som ľudí nadávať na to, že je to možné aj bez neho. Je to naozaj tak a chcel by sa niekto podeliť o svoje metódy?

Zhromažďovanie laboratórnych pomôcok sa mi teraz zdá trochu zastrašujúce, pokiaľ ide o opsec, hľadanie správnych vecí a platenie za ne. Ale v budúcnosti mám v úmysle si nejaké zaobstarať!

Vďaka za každú radu!

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Dobrý deň,

nie je optimálne ísť na syntézy mimo laboratórneho riadu, pretože predmety/prístroje z domácnosti nie sú v niektorých prípadoch vyrobené tak, aby odolali korózii, teplotným rozdielom a tlaku.

Takže v podstate veľmi riskujete svoje zdravie a okolie.

S tým, že si v podstate stačí prečítať na fóre syntézy, aké vybavenie je potrebné, a použiť niečo podobné, nie je to naozaj ťažké. Ak sa uvádza, že potrebujete 500 ml kadičku, jednoducho použite nerezový hrniec alebo sklenenú nádobu.

Opäť, neschvaľujem tento spôsob práce je to nebezpečné a nebezpečné. Veľa šťastia

KlintoL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Ďakujeme za odpoveď!

Nekorodovali by kyseliny nehrdzavejúcu oceľ?

Myslím si však, že máte pravdu a pokúsim sa získať to najpodstatnejšie.

10L RBF, 5L RBF, ohrievací plášť, kondenzátor, teplomer, vákuová pumpa a nejaké ďalšie kadičky.

Chcel by som urobiť syntézu amfetamínu z p2np s borohydrátom sodným a CuCl². Mohol by som to urobiť? Takisto ak by som nezískal vákuovú pumpu, zostalo by mi buď destilovať IPA, alebo ju nechať odparovať sa samú? Ale destilácia by bola asi príliš horúca a odparovanie je plytvanie IPA.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Dobrý deň,

Áno, budú, preto som uviedol toto tvrdenie a dal som vám dve možnosti substitúcie.

Vstúpte do správy o syntéze a prečítajte si ju, je tam zoznam všetkých zariadení potrebných na túto syntézu a kroky, ako postupovať.

Nie, vákuovú pumpu nepotrebujete, ak nechcete vákuovo destilovať alebo vákuovo filtrovať.

Nemali by ste odparovať ipa v otvorenej nádobe, amfetaminoil bude na otvorenom vzduchu oxidovať a je tu väčšie riziko výbuchu, no keďže, vy a odparovanie horľavého rozpúšťadla na otvorenom vzduchu.

S pozdravom

KlintoL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Dobre, ešte si niečo prečítam, skôr ako sa opýtam. Ďakujem za odpoveď :)