Metóda Shake n bake

raw

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Dobrý deň všetkým. Mnohokrát som počul o tejto metóde. Počul som, že je to americká metóda. Pretože americká lekáreň beggin regulovaný predaj tabletiek s prekurzorom. Je to metóda na premenu malého množstva tabletiek na pervitín. Videl som o tom video, ale bez výpočtu množstva zložiek.
Rozomleté tabletky ( koľko s akou koncentráciou pse? )
Dusičnan amónny ( ale koľko? )
hydroxid sodný ( koľko ? )
trochu lítia ( koľko na g efedrínu )
Éter
HCl
Prosím, môže niekto pomôcť a hlbšie rozobrať tento druh metódy ?

raw

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Ďalšia otázka týkajúca sa tejto metódy znie: či môžem použiť lítium z batérie použiť viackrát, alebo či musím mať vždy nové pre ďalšiu novú reakciu ?

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Lítium nemôžete použiť viackrát, pretože lítium bude reagovať v šejkri a úplne sa rozpustí
Prosím, premýšľajte o tejto metóde, radšej si kúpte nejakú 2L banku a Liebigov kondenzátor, jód a červený fosfor a pseudoefedrín
a vykonajte reakciu s vhodným skleneným riadom, budete môcť vykonať destiláciu a vyčistiť bázu oveľa viac so skleneným riadom
Shake and bake (pretrepať a upiecť) je naozaj amatérska metóda výroby látky
Hovoriť zo skúseností

oldkaw

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ak sa chystáte vyskúšať uzavretú jednotku syntéza vs. reflux, no, najprv to urobte vonku. Mali by ste sa tiež pozrieť na to, čo sa nazývalo "push/pull" reakcia, čo boli dve 2,5-galónové plastové kanistre na benzín (oveľa lepšia trieda plastu) uzavreté dohromady. Bol to tiež RP/jódový synth. Je oveľa bezpečnejší ako syntéza, o ktorej hovoríte, keď sa zatrasie a vybuchne vám do tváre. Dusičnan amónny, 33-0-0 prilované hnojivo, je lepším zdrojom NH3, ak ste sa sakra rozhodli vyskúšať modifikovaný brezový rx. Použite plast odolný voči chemikáliám, ktorý znesie trochu tepla, a dávajte si pozor na batérie, ktoré sa skrátia, keď sa ich pokúšate rozobrať. Aj tie sa zahrievajú. A existujú bezpečnejšie rozpúšťadlá ako etyléter.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
"Push/pull", ktorý spomínate, som našiel na portáli Erowid, skvelé čítanie.
bohužiaľ, má 25 rokov. takže pseudoextrakcie pravdepodobne nefungujú tak jednoducho, ako sa uvádza.
a RedP/jód je dosť ťažko dostupný, aspoň tam, kde som ja.

preto je upravená breza najjednoduchšia, aspoň pre prvú, malú zápalku.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Nepoužívajte túto metódu, brácho, študujte som študoval literatúru, tu na tomto fóre máte veľa syntéz, ktoré sú určite bezpečnejšie a jednoduchšie a prispôsobujú sa vašim vedomostiam.

medosal

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Odkaz nefunguje môže byť príspevok vymazaný

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,849
Deals
1
Prepojenie prác. Pre webové stránky .onion musíte používať Tor. Tento odkaz pre prehliadač Clearnet.

medosal

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Ďakujem za odpoveď