Som v rovnakej situácii, ale nie preto, že by neboli účinné, mám iný typ poruchy spánku. Som závislý na opioidoch, a to ani nie silných opioidoch (kde v posledných rokoch 99 % tvoria práve Zeny, ktoré sú strašnou triedou, veľmi vysokou analgetickou účinnosťou, pričom väčšina z nich má plochú eufóriu a žiadnu teplú telesnú pohodu, sú dobré len na prikývnutie alebo odpadnutie - okrem toho, že veľmi rýchlo ničia toleranciu a ešte dlhší čas trvá jej obnovenie) - preto ak nie ste závislí od opioidov so skriptami, vyhýbajte sa im, kým konečne nezačnú nahrádzať Zenes riadne nové triedy (povedal to, napriek mojej nenávisti je určite lepší ako mexický kartel úplne náhodný all-in-one mix xylazínom posilnený doping, aspoň silní závislí od opioidov môžu bezpečne používať Zenes..fakt, že medzi 2x a ďalším stupňom 70x nie sú žiadne RC opioidy, je medzera, ktorú treba vyplniť už roky).
Vyhnite sa aj benzónom, aspoň ak je určený na dlhodobé denné užívanie. Ak sporadicky, tak ak Triazolam nezaberá, nestrácal by som s touto rodinou ďalší čas.
Čo hľadáte, keďže ste spomenuli Methaqualone (momentálne je to jediná zlúčenina, ktorá mi pomáha pri mojom probléme), sú agonisti Gaba-A - ak nie ste človek s rizikom nutkavého predávkovania, jediné, čo nájdete v medicíne, predpisované pre niektoré prípady veľmi vysokého ADHD, ktorí potrebujú počas dňa užiť naozaj tony Lisdexamfetamínu, predpisované v USA a Veľkej Británii je Pentobarbital, ale tu sa s dávkami naozaj nedá vyjebať.
Bezpečnejšie alternatívy, resp. tie, ktoré sa dajú nájsť, pretože barbituráty napriek tomu, že patria do mojej obľúbenej triedy (niektoré sú "sedatíva" už len z definície - keďže majú nejakú časť, kde nával a eufória prekonáva bežné drogy ako amf/kokaín), sú veľmi nebezpečné, ak sa nepoužívajú veľmi správne, a tie farmaceutické, ktoré ešte existujú, sú úplne na nič. Fenobarbital má šialený polčas rozpadu. A nikto už nerobí tajné syntézy tých rekreačných zlatého veku - sú tie nižšie:
(poznámka: podrobnosti o farmakológii sú citácie a útržky od ľudí s náležitými znalosťami - ja bohužiaľ nemám žiadne vzdelanie v oblasti chémie alebo farmakológie, ale nechal som ich v poznámkach tak, aby ste mohli robiť ďalšie výskumy alebo sa poradiť s inými kompetentnými osobami)
- karizoprodol - Ten je všadeprítomný a metabolizuje sa na meprobamát, ktorý sa viaže na väzobné miesto barbiturátu/pikrotoxínu - a samotný karizoprodol má vlastnosti podobné metakvalónu predtým, ako sa metabolizuje na meprobamát. Nemá rovnaké kúzlo ako metachalón, ale bežne sa nazýva diétny metachalón a je veľmi ľahko dostupný. Možno budete musieť trochu experimentovať, pretože má veľmi strmú krivku odozvy na dávku a indická farmaceutická spoločnosť je notoricky známa voľnou kontrolou kvality.
- Gaboxadol je agonista gaba veľmi ľahko a lacno získateľný, má byť podobný muscimolu, ale nie halucinogénny.
- Bretazenil - je to vysokoafinitný parciálny agonista a zaujímavé na ňom je, že okrem komplexov GABA-A receptorov obsahujúcich alfa 4 a alfa 6 podjednotky, na ktoré sa zameriavajú iné benzodiazepíny, ovplyvňuje aj komplexy GABA-A receptorov obsahujúce alfa 1,2,3 a 5.
Netreba dodávať, že najlepší, ktorý určite zaberie, ale ani v tomto prípade určite nie na pravidelné užívanie a je zložité získať správnu dávku, je GHB.
Ďalším prístupom nie Gaba-A by mohol byť talidomid. Upozorňujeme, že ak ste žena a ste tehotná alebo/i sa chystáte otehotnieť, MUSÍTE ho bezpodmienečne nepoužívať, ak ho používate pred otehotnením, úplne ho prestaňte používať 6-9 týždňov predtým.
Ďalším veľmi odlišným prístupom, ktorý však stojí za vyskúšanie, by mohol byť Daridorexant.
Posledný, ktorý skutočne veľmi dobre fungoval u niektorých ľudí, s ktorými som sa stretol, je Trimipramín - ale mali by ste hľadať ten tekutý / fľašu, kde 1 kvapka = 1mg. Je veľmi dôležité, aby ste sa na druhý deň necítili ako unavený zombík, aby ste si vzali správny počet, ak sa trafíte do sladkého bodu, budete mať dobrý spánok bez pocitu závratov na druhý deň.
Mám viac možností, ktoré by som mohol vymenovať, ale tu sa dostávame do obskúrnejších alebo nebezpečnejších zlúčenín, začal by som najprv s tými, ktoré sú tu uvedené, pretože sa dajú pomerne ľahko získať.
Veľa šťastia!