Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question pasta sa nezrážala, len zmodrala, čo môže byť zle?

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
a nádoba p2np , nabh4, cucl2 ---> a olej

Cez víkend som uskutočnil dve syntézy. Postupoval som všetko krok za krokom. Dnes som to chcel vyskúšať (acetón a kyselina sírová). Po pridaní kyseliny sírovej zmes len zmodrala a reakcia sa zastavila. V čom by mohol byť problém? Stalo sa niekomu niečo podobné?

Attachments

• p4IcZaBETo.jpg
    p4IcZaBETo.jpg
    3.5 MB · Views: 116
  • RgpZE1PFw7.jpg
    RgpZE1PFw7.jpg
    5 MB · Views: 99
  • 8dgFuH2lrX.jpg
    8dgFuH2lrX.jpg
    3.5 MB · Views: 89
  • jTbL1qYyED.jpg
    jTbL1qYyED.jpg
    4.8 MB · Views: 100

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
669
Deals
8
Je mi ľúto, ale úprimne povedané, nemôžem vám pomôcť, môže to byť veľa rôznych vecí a všetky činidlá a kroky by mali byť jasne vysvetlené, aby ste zistili, či nedošlo k nejakej chybe.
Pokiaľ ide o obrázky, nevidím nič modré, ale mohlo by to byť niečo súvisiace s cucl2, ale nie som si istý.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Postupoval som podľa opisu tu. pozorujúc presne všetko. Ipa sa odparí, vylejem zmes z rotovapu, olej začne mrznúť, nastane zmena: nie je cítiť alkohol, ale bude v želé stave. Chápem, že voľná báza potrebuje alkohol na vyzrážanie.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
celú noc som nespala. to, čo chcel môj priateľ zozbierať, bolo 2 x 1 liter oleja, neobsahoval IPA ani iné alkoholové produkty. IPA bol úplne odparený (rotovap). Urobil som to tak, aby olej nebol cítiť alkoholom. v oboch prípadoch sa ho snažil vyzrážať bez alkoholu. použil to: 2 litre acetónu, 1 kg kofeínu, asi 50-100 ml kyseliny olejovej. zostáva ešte polovica dávky organickej vrstvy 6 litrov. Ipa) základnej zmesi. odoberte z nej 1 liter a začnite proces extrakcie. malo by to fungovať......neskôr napíšem, čo sa stalo.