Šliapať ? chcem len poradiť tipy... CAS bmk prášok mimo

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Takže po určitých bojoch začíname s ničím

Cas 5449-12-7 Konverzia Získava sa kyselina fosforečná 75/85 alebo kyselina sírová 98..

Urobím to vonku mám 1 kg bmk glycidát sodnej soli.

nejaké tipy zatiaľ nevlastním žiadne sklo okrem nejakých adaptérov a výťahu..

v čase keď nemiešam alebo mi mieša accu pridám kyselinu mravčiu do nh4karbonátu... alebo je nejaký rýchlejší lepší spôsob ako získať formamid ?? stačí mi roztok zahriať na 160c na hodinu... vákuová destilácia teraz nie je možná.

Znie to alebo to vyzerá, že som lenivý, ale nemôžem urobiť nejaký test, urobím to v 3 krokoch 1 kg bmk prášku -->p2p nasledujúcu noc destilácia parou a príprava formamidu, krok 3 leuckart

akékoľvek tipy sú veľmi vítané
použiť hrniec z nehrdzavejúcej ocele?
hdpe pre prvú konverziu p2p refluX potrebný v zmysle výťažku alebo len pridať kyselinu.
sklo sa dostane do leackartovho kroku.

ďakujem za všetky rady

ps: neznášam tento spôsob práce s chemikáliami, normálne ma baví len sledovať reakciu a neponáhľať sa... ale teraz nemôžem a nemám skúsenosti s týmto štýlom

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
294
Skvelé zdôvodnenie!
Ale všetky problémy týkajúce sa syntézy sú lepšie rozobrané tu - b/amphetamines-phenylethylamines.2/

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Každopádne som sa snažil, ale nie je to odkaz, ak to suposed to neviem.. moje ospravedlnenie

ps niekto skúsenosti s vápnom sodným a reakciou sodnej soli kyseliny karboxylovej..
takže som pridala svoj cas 5449-12-7 do vápna v prášku ( sodné vápno je zmes NaOH a CaO).
Povedzte mi, ako to mám presunúť na správne miesto

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
294
Ak nemôžete otvoriť odkaz, prejdite na "technológie syntézy a analýzy".

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Našiel som to ! nebol som tu na chvíľu trochu stratený

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Prečo u kúpiť prášok bmk glicydát, ak je Simple vyrobená rýchlosť z p2np a tiež je Simple vyrobená p2np ?

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
294
Skvelé!
Ak však máte ďalšie otázky, určite sa pýtajte!

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
wy jeho lacnejšie ??? p2np stojí 300/kg bmk prášok 150/ kg a ja nenávidím železo neporiadok. a nemám Nabh4 ako jeho veľký prekurzor

UsernameRequired

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Ak sa nemýlim, výťažok je lepší pri P2NP -> P2P a môžete skúsiť vyrobiť P2NP s benzaldehydom. Na fóre bolo uverejnené podrobné video o tom, ako ho vyrobiť. Benzaldehyd je vo všeobecnosti veľmi lacný ( sám ho môžem dostať za približne 40 USD/kg ).

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
áno, alebo sa dá vyrobiť z toluénu, ale nitroetán ? aldolová reakcia, skúšal som to raz, ale urobil som niečo wrom a získať nitroetán nie je také jednoduché ?

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
na výrobu p2np potrebujem nitroetán je tiež drahý, nestojí mi to za to
glycidát je lacný a na konverziu je potrebná len kyselina a formát amónny/formamid je tiež lacný a tieto chemikálie sa dajú ľahko získať.